Tranzakció adatok

Státusz: Eladó
Azonosító (ID): 360151005-646
Ingatlan ára: 89.990.000 HUF
Elérhetőség: +36-20-225-6068

Az ingatlan értékesítője

Gacsó Piroska

Gacsó Piroska

Gacsó Ház Ingatlaniroda és Hitelközpont

Üzenet a hirdetőnek:

ADATLAP NYOMTATÁSA

Megosztás

Alapadatok

Elhelyezkedés:
Etyek
Tranzakció típusa:
Eladó
Főkategória:
vendéglátó egység
Alkategória:
szálloda, hotel, panzió
Lakóterület:
215 m2
Telek mérete:
1147 m2
Szobák száma:
9
Építés éve:
1996
Felújítás éve:
2017
Ingatlan állapota:
kitűnő állapotú
Épület emelet száma:
1
Ingatlan szint száma:
1 + tetőtér
Tájolás:
Dél
Kilátás:
tájra néző
Tetőtér:
beépített
Víz:
bevezetve
Csatorna:
bevezetve
Gáz:
bevezetve
Villany:
bevezetve
Fűtés:
kombi-cirkó
Kiegészítő fűtés:
kandalló
Komfort:
duplakomfortos
Parkolás:
garázs
Lift:
nincs
Akadálymentes:
nem

Jellegzetességek

Belső jellemzők:
Kandalló
 
Világos
 
Klíma
Környezet:
Rendezett környék
 
Hegyvidék
 
Vidéki táj
 
Csendes úton
Külső jellemzők:
Autóbeálló
 
Pince
 
Kertkapcsolat

Leírás

Etyek vállalkozásra alkalmas 2 generációs 9 szobás, 4 fürdőszobás 215 nm-es családi ház borospincékkel 1147 nm-es telken Reális Áron Eladó!

Fiatalok, Vállalkozók, Befektetők, Borkedvelők Figyelem!

Vállalkozásra és egyben a család meghitt otthonának kialakítására  alkalmas ingatlant keres? .Akkor Önnek ajánlom ezt az ingatlant, ami Etyek legszebb részén működő pince vendéglő, borturizmus, családi ház, aminek egy része vendégházként is működik. Igy egyhelyen teremtheti meg otthonát és vállalkozhat is.

Budapesttől 30 km-re, Etyek csendes utcájában 1147 nm-es panorámás telken,1996-ban épült 215 nm-es, kétszintes, akár két generációnak is megfelelő, 9 szobás, 4 fürdőszobás családi ház, ami vendégházként is működik, 210 nm-es, 5 különböző mélységű borospincével, ami Borturizmusra, csoportok fogadására,vendéglátásra lett kialakítva. REÁLIS ÁRON ELADÓ!

Helyiségek:

Lakórész: (127nm)

földszinten (50nm) :  külön bejárattal a család részére  kialakított rész:  1 szoba (16 nm), nappali+konyha+étkező (24nm), fürdőszoba (8nm), wc (2nm),

külön bejáratú:  (24nm): szoba (20nm), fürdőszoba+wc (4nm),

közös helyiségek: (53nm): nappal+étkező (24 nm), konyha+ közlekedő + lépcsőház ( 25nm) kamra (2 nm),  külön wc (2 nm).

Tetőtérben: Vendék szobák (88nm): nappali +közlekedő+ lépcsőház (20nm), 4 szoba (8nm, 8nm,18nm,23nm), 2 fürdőszoba (3nm, 5nm) , kisszoba (3nm).

Műszaki leírás:

A ház 1996-ban épült. 2003, 2006, 2017 -ben szakaszosan felújításra került.

Falazata: 38 Porotherm tégla, sátortetős, cserépborítással (Bramac).

Fűtés: kombi gáz cirkó, hő leadást radiátorok biztosítják.  Egyedi fűtésként, fatüzelésű kandalló lett beépítve, ami a közlekedőben van, így az egész házat befűti.

Nyílászáró: egyedi gyártású fa hőszigetelt üveggel.

Beltéri ajtók: fa. Bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó.

Burkolatok: földszinten: a családi házrészben, nappali – szoba laminált parketta, hajópadló, fürdő+wc járólap, a tetőtérbe a szobák laminált parketta, nappali hajópadló, a többi helyiségek járólappal lettek lerakva. A házban riasztó rendszer van beszerelve.

A ház beosztása nagyon jó: A család részére kialakított házrészbe az udvarról lehet bemenni a nappali+konyha étkezőbe, jobbra fordulva a szoba, balra a fürdőszoba,wc található.

A Ház másik része vendégházként működik.

A telekre beérve a ház jobb oldalán is be  lehet bemenni a külön szobába, balra fordulva a fürdőszoba, szembe pedig  a közlekedőbe is be lehet menni.Tovább haladva a ház végében jobbra fordulva van a vendég wc, szembe lehet bemenni a vendégek kedvenc pihenő helyére a nappaliba és az étkezőbe, jobbra fordulva a közlekedőt, lépcsőházat, konyhát és a  kamrát találjuk. A közlekedőből megyünk fel az emeletre. Felérve balra a sarokkádas fürdőszoba +wc, szembe a 1. szoba: 2+1 pótágyas, 2: szoba  2+1 pótágyas szobák, jobbra fordulva a közös nappali van. A nappali végében jutunk el a 3. szobába, ami 2+2 pótágyas, onnan jobbra a zuhanyzós fürdőszoba+wc , kisszobába, szembe pedig a  4. nagy családi szoba, ami 4+4 pótágyas. Akár 18-20 főt is el tudnak szállásolni. 

Az 1147 nm-es telken található a garázs, műhely, eredeti kőház és egy fedett terasz, ahol kerti grill és paraszt búbos kemence kapott helyet. Az udvaron 3 kocsi beálló van. A kert parkosított, tujákkal, virággal, beültettett, füvesített. Innen gyönyörködhetnek az Etyeki panorámába.

A boros pince 5 különböző mélységű pincéből áll, amelyet két lépcsős folyosó köt össze (a vendégek labirintusnak nevezik). Két pince kandalló fűtéses - vendéglátásra lett kialakítva, összesen 55-60 férőhelyere van lehetőség, itt egész évben lehet fogadni a borturistákat. Akár lakodalmat is lehet rendezni. Az udvar alkalmas a szép nyári időben a kinti vendégfogadásra is.

A másik három pincét bortárolásra használtak. A vendéglátásra kialakított pincék teljesen be vannak rendezve (bútor, padok, asztalok, hordók)

 

A borturizmus, és a vendégház üzemeltetése biztosítja egy családnak a megélhetését (két munkahelynek), ami jelenleg is működik. Az ingatlan megvásárlásakor a céggel együtt is ELADÓ, így nem kell az új engedélyeket beszerezni a müködéshez.

 

"Etyek, Budapest szőlőskertje" - a szlogen pontosan mutatja, mire rendeltetett a vidék. A jó borok készítése nem egyszerűen árutermelés, hanem egy lehetőség arra, hogy a fővárosiak élhetőbbnek érezzék világvárossá szürkülő kolosszusukat.

 

Remélem felkeltettem érdeklősését.

 

SIKERÜNK TITKA A SZAKÉRTELEM, LENDÜLET ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

 

Professzionálisan képzett kollégáink a leggyorsabban és legrugalmasabban, teljes lojalitással kezelik ügyfeleink ingatlanügyeit.

 

TOVÁBBI INGATLANOK SZÉLES VÁLASZTÉKA IRODÁNK FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ KÍNÁLATÁBAN:  www.gacsohaz.hu

 

KOMPLEX SZOLGÁLTATÁS CSOMAG: energia tanúsítvány (zöldkártya), lakásbiztosítás, hitel, CSOK (szocpol), ingyenes pénzügyi tanácsadás, lakáskassza, értékbecslés, jogi háttér

 

Gacsó Ház Ingatlan

ingatlan- és hitelközvetítő iroda, www.gacsohaz.hu

Irodánk: 1163 Budapest, Veres Péter út 39.

               2440 Százhalombatta, Erkel Ferenc körút 1. üzletsor Damjanich sarok.

Gacsó Piroska,  +36-20-225-6068, gacso.piroska@gacsohaz.hu

 

 

Irány ár. 94.800.000,- Ft

Hitelre van szüksége?