VIDÉKI OTTHONOK

Újépítésű családi házak, ikerházak, lakások

Százhalombatta, Érd, Diósd, Gyömrő

Budapest Környéke

Újépítésű ingatlanok Budapest vonzáskörzetében! Lakás, sorház, ikerház Százhalombatta, Érd, Diósd és Gyömrő városokban. Kertvárosi környezet, CSOK igényelhető!

Egyes ingatlanoknál a burkolatok készültségi foktól függően még szabadon választhatóak. Kertek tereprendezéssel kerülnek átadásra, illetve exraként igényelhető riasztó, elektromos kapu előkészítése, redőny, padlófűtés, klíma és viacolor. Tekintse meg teljes kínálatunkat!

 

 

Környék

Fontos Önnek a jó levegő? Szeretne madárcsicsergésre ébredni, de a munkája Budapestre köti? Budapest környékén kínálunk újépítésű ingatlanokat, csendes kertvárosi környezetben. Érden két természetvédelmi területté nyilvánított kert is várja a feltöltődni vágyókat. Érden a Magyar Földrajzi Múzeum a magyar utazókkal, felfedezőkkel kapcsolatos tárgyi emlékelet, expedíciós jelentéseket teszik közkincsé. Diósdon számos kultúrális program közül kiemelnénk a Diósdi Zenés Estéket, melyek a nyári időszakban kerülnek megrendezésre. Gyömrőn -az ott élők elmondása szerint- a család a középpont, Gyömrő az a város, ahol jó élni!

 

 

 

 

Beruházó

A Gacsó Ház Ingatlan Kft. körültekintően választja meg a beruházókat, akikkel együtt működik. Minden egyes kivitelező több 10 éves referenciával rendelkezik, számos eladott lakás és ház elégedett ügyfele áll mögöttük. minőségi és igényes alapanyagok felhasználása mellett épülnek az ingatlanok. Beruházóink egyedi fizetési konstrukciókkal várják a leendő tulajdonosokat! Készültségi foktól függően és igény szerint egyedi burkolatok választhatók. 

Átadás

ÁTADÁS

2017.10

Átadás

ÁRAK

38.9-46.9 MFt

Átadás

ALAPTERÜLET

134.0-135.0 M2

Átadás

SZOBÁK SZÁMA

5-5 szoba

Itt található ingatlanjaink

Kedvencnek jelöl

Új építésű 136 n-es ikerfél eladó

38.900.000 HUF
Eladásra kínálunk most épülő 136 nm-es, dupla komfortos, mediterrán jellegű ikerház felet. Nincs közös fal, a két lakás nyugalmát a közéjük épített garázs szavatolja! Az ingatlan forgalomtól mentes, zsák utcában épül, kiváló kis gyermekes családok részére. Alsó szinten amerikai konyhás nappali, szoba, fürdőszoba, kamra, előtér és garázs található, a második szinten 3 szoba, fürdőszoba, gardrób...
Kedvencnek jelöl

eladó dupla garázsos, önálló, új ház

46.900.000 HUF
Eladásra kínálunk most épülő 134 nm-es, dupla garázsos, önálló, új építésű családi házat. Az ingatlan földszintes, duplakomfortos, 1+4 félszobával rendelkezik. Telek 580 nm. Az ingatlan forgalomtól mentes, zsák utcában épül, kiváló kis gyermekes családok részére. Kertkapcsolatos terasz nyílik a nappaliból. Szabadon választhatóak a burkolatok színek, szaniterek. 10 cm szigetelés és 3 rétegű...

GALÉRIA

Sikerünk titka

GACSÓ ISTVÁN
ügyvezető

24 éve dolgozom értékesítőként,15 évig voltam Magyarország egyik piacvezető autó márkakereskedésének ügyvezető igazgatója. 

2007-ben alapítottam a Gacsó Ház Ingatlan Kft-t, amelynek ügyvezetője és tulajdonosa vagyok. Kiváló és elhivatott ingatlanértékesítő kollégáimmal együtt, közel tíz éves tapasztalattal a hátunk mögött, minden egyes nap azon dolgozunk, hogy minőségi, személyre szabott szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek, odafigyelve a valós igényekre, magas szintű szolgáltatást biztosítva. A Gacsó Házat -az ügyfelektől kapott visszajelzések alapján- a szakértelem, az elhivatottság, a megbízhatóság, a komplex szolgáltatás és a lendület jellemzi, így lehetünk sokak számára első választás.

    •    több, mint 24 év értékesítési tapasztalat
    •    professzionálisan képzett értékesítő kollégák
    •    személyre szabott szolgáltatások az igények felmérésétől a költözésig
    •    egyedi jutalékrendszer
    •    hitel, biztosítás, energetikai tanúsítvány, jogi háttér