ÚJPESTI PEZSGÉS

Budapest, IV. kerület

RUGALMAS FIZETÉSI ÜTEMEZÉS!

IV. kerület, Újpest központ

Újépítésű lakás, üzlethelyiség eladó! Kitűnő tömegközlekedés! CSOK igényelhető! Rugalmas fizetési ütemezés mellett leköthető ingatlanok! Lakások 56nm és 108nm között, üzletek, irodák 41nm-től akár 175nm-ig választhatóak. A teremgarázs opcionálisan megvásárolható. Az épület használatához szükséges gépkocsi-tárolási lehetőséget az ingatlanon belül, a pinceszinten kialakított 57 férőhelyes teremgarázsban biztosítjuk úgy, hogy a lakók a sorompón túl található parkolóikhoz beléptető kártya segítségével jussanak el.  A tárolókat úgy alakítjuk ki, hogy azokban az OTÉK által előírt kerékpár-elhelyezési lehetőséget biztosítani tudjuk.

 

+ Bővebben

Környék

Újpest Központ kiváló tömegközlekedéssel ellátott. Budapest bármely része rendkívül jól megközelíthető! Egy perc gyalogosan a metró, megtalálható az Árpád-híd felé közlekedő 120-as busz, Rákospalota felé közlekedő 196-os busz is. Káposztásmegyer felé - ahonnan az M0körgyűrű elérhető -, és a másik irányba Budapest központjához, a Lehel térre közlekedő 14-es villamossal juthatunk el munkahelyünkre, oktatási intézményekbe. A környéken bevásárlóközpontok, orvosi rendelők, iskolák és óvodák találhatók. Ha szeretne a belváros zajától távolabb, de nagyon jó infrastruktúrával rendelkező környéken élni, Önnek ajánljuk a lent felsorolt lakásokat!

+ Bővebben

Beruházó

A Gacsó Ház Ingatlan Kft. körültekintően választja meg a beruházókat, akikkel együtt működik. Minden egyes kivitelező több 10 éves referenciával rendelkezik, számos eladott lakás és ház elégedett ügyfele áll mögöttük. Minőségi és igényes alapanyagok felhasználása mellett épülnek az ingatlanok. Beruházóink egyedi fizetési konstrukciókkal várják a leendő tulajdonosokat! Készültségi foktól függően és igény szerint egyedi burkolatok választhatók. 

+ Bővebben
Átadás

ÁTADÁS

2018.04

Átadás

ÁRAK

- MFt

Átadás

ALAPTERÜLET

- M2

Átadás

SZOBÁK SZÁMA

- szoba

Itt található ingatlanjaink

GALÉRIA

Sikerünk titka

GACSÓ ISTVÁN
ügyvezető

25 éve dolgozom értékesítőként, 15 évig voltam Magyarország egyik piacvezető autó márkakereskedésének ügyvezető igazgatója. 

2007-ben alapítottam a Gacsó Ház Ingatlan Kft-t, amelynek ügyvezetője és tulajdonosa vagyok. Kiváló és elhivatott ingatlanértékesítő kollégáimmal együtt, több mint tíz éves tapasztalattal a hátunk mögött, minden egyes nap azon dolgozunk, hogy minőségi, személyre szabott szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek, odafigyelve a valós igényekre, magas szintű szolgáltatást biztosítva. A Gacsó Házat -az ügyfelektől kapott visszajelzések alapján- a szakértelem, az elhivatottság, a megbízhatóság, a komplex szolgáltatás és a lendület jellemzi, így lehetünk sokak számára első választás.

    •    több, mint 25 év értékesítési tapasztalat
    •    professzionálisan képzett értékesítő kollégák
    •    személyre szabott szolgáltatások az igények felmérésétől a költözésig
    •    egyedi jutalékrendszer
    •    hitel, biztosítás, energetikai tanúsítvány, jogi háttér