Exkluzív, Balaton part közeli lakások

Örökpanorámás ingatlanok

Napfényes és kiegyensúlyozott terek

Kenese Sunrise

Balatonkenesén vízpart közeli ingatlanokat kínálunk! Magas minőségi követelményeknek megfelelő és átgondolt belső kivitelezéssel rendelkező lakások egy háromszintes társasházban találhatók. A tervezés folyamán figyelembe vették, hogy a lakásokba reggeltől estig természetes fény áradjon. A teljesség igénye nélkül egy-két exkluzív részlet: párkányok tavertini kőből lesznek kirakva, nyílászárók kívül-belül aranytölgy színűek, fürdőszobában üvegfallal folyókás zuhany, vagy kád kerül beépítésre. 
Különböző méretű lakások kerülnek kialakításra a társasházban. Tekintse meg kínálatunkat és válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!

 

A környék

Balaton északkeleti partján fekszik, Budapesttől kb. 100 km-re délnyugatra, a Kenesei-magasparton.

A település a balatoni régió fejlődésével együtt fejlődött, leginkább a felújított strandoknak és a számtalan üdülőnek köszönhetően. Több jachtkikötő épült a kenesei partvonalon, illetve felújították a hajóállomást is.

Balatonkenese minden nyáron színes programokat kínál mind az ottlakók, mind az üdülők számára. A szezon elején a Tátorján Fesztivál, majd a Kapunyitó Fesztivál várja az érdeklődőket számtalan színes programmal. Június végén egész hétvégés motorosfesztivál és a Balaton Fesztivál, augusztusban pedig nemzetközi lecsófesztivál, koncertek, ingyenes filmvetítések vonzzák a kikapcsolódásra vágyókat.

A beruházó

A Gacsó Ház Ingatlan Kft. körültekintően választja meg a beruházókat, akikkel együtt működik. Minden egyes kivitelező több 10 éves referenciával rendelkezik, számos eladott lakás és ház elégedett ügyfele áll mögöttük. Minőségi és igényes alapanyagok felhasználása mellett épülnek az ingatlanok. Beruházóink egyedi fizetési konstrukciókkal várják a leendő tulajdonosokat! Készültségi foktól függően és igény szerint egyedi burkolatok választhatók. 

Átadás

ÁTADÁS

2018.06

Átadás

ÁRAK

- MFt

Átadás

ALAPTERÜLET

- M2

Átadás

SZOBÁK SZÁMA

- szoba

Itt található ingatlanjaink

GALÉRIA

Sikerünk titka

GACSÓ ISTVÁN
ügyvezető

24 éve dolgozom értékesítőként,15 évig voltam Magyarország egyik piacvezető autó márkakereskedésének ügyvezető igazgatója. 

2007-ben alapítottam a Gacsó Ház Ingatlan Kft-t, amelynek ügyvezetője és tulajdonosa vagyok. Kiváló és elhivatott ingatlanértékesítő kollégáimmal együtt, közel tíz éves tapasztalattal a hátunk mögött, minden egyes nap azon dolgozunk, hogy minőségi, személyre szabott szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek, odafigyelve a valós igényekre, magas szintű szolgáltatást biztosítva. A Gacsó Házat -az ügyfelektől kapott visszajelzések alapján- a szakértelem, az elhivatottság, a megbízhatóság, a komplex szolgáltatás és a lendület jellemzi, így lehetünk sokak számára első választás.

    •    több, mint 24 év értékesítési tapasztalat
    •    professzionálisan képzett értékesítő kollégák
    •    személyre szabott szolgáltatások az igények felmérésétől a költözésig
    •    egyedi jutalékrendszer
    •    hitel, biztosítás, energetikai tanúsítvány, jogi háttér