Tranzakció adatok

Státusz: Eladó
Azonosító (ID): 360151044-141
Ingatlan ára: 510.000.000 HUF
Elérhetőség: +36-20-225-6556

Az ingatlan értékesítője

Ternyák Anita

Ternyák Anita

Gacsó Ház Ingatlaniroda és Hitelközpont

Üzenet a hirdetőnek:

Megosztás

Alapadatok

Elhelyezkedés:
Tranzakció típusa:
Eladó
Főkategória:
vendéglátó egység
Alkategória:
szálloda, hotel, panzió
Lakóterület:
450 m2
Telek mérete:
65000 m2
Kilátás:
panorámás
Víz:
bevezetve
Csatorna:
bevezetve
Gáz:
bevezetve
Villany:
bevezetve
Ipari áram:
bevezetve
Fűtés:
geotermikus
Parkolás:
telken parkoló
Csere is érdekli:
igen

Jellegzetességek

Belső jellemzők:
Gépesített
 
Biztonsági felügyelet
 
Kiépített IT hálózat (TCP/IP)
 
Amerikai konyha
 
Csendes
 
Riasztórendszer
 
Beltéri kamera
 
Internetkapcsolat
 
Biztonsági rendszer
 
Konyhabútor
 
Beépített konyhabútor
Környezet:
Vidéki táj
 
Erdőhöz/Zöldövezethez közel
 
Rendezett környék
 
Csendes úton
 
Hegyvidék
Közlekedés:
Autóút a közelben
 
Autópálya a közelben
 
Buszmegálló a Közelben
Külső jellemzők:
Rendezett kert
 
Garázs
 
Melléképület
 
Fa kerítés
 
Kertkapcsolat
 
Parkosított kert
 
Fúrt kút / Ásott kút
 
Külső kamera
 
Autóbeálló (kerten belül)
 
Utcafronti
 
Kerti tó
 
Parkoló
 
Fém kerítés
 
Körbejárható ház

Leírás

Eladó családi nagybirtok - lovastanya - turisztikai komplexum rengeteg lehetőséggel!

Egy nagyon különleges és sokrétű ingatlan került be kínálatunkba. A komplexum több funkciót is ellát egyszerre: lovarda, családi nagybirtok, gazdaság, hitelesitett fedett lóversenypálya, oktatóközpont, étterem, borház és borospince, szálláshely, vendégházak, szántóföld és erdő.

A Miskolc szomszédságában fekvő, összesen 6,5 hektárnyi területen álló komplexumon belül több ingatlan is megtalálható különböző funkciókkal:

- 200 m2-es gyönyörű családi ház tágas és napfényes terasszal és hangulatos kerti tóval;

- 3000 m2 hitelesített fedett lóversenypálya (manézs) homokos talajjal (26 m x 63 m), 500 fős lelátóval és bírói kabinnal;

- a versenypályához kapcsolódó 60-80 fő befogadására alkalmas étterem nagyméretű panorámás terasszal, konyhai előkészítő helyiségekkel, érvényes HACCP engedéllyel, öltözőkkel, irodával;

- szintén a versenypályához kapcsolódva megtalálható az épületben egy 30 főt és egy 60 főt befogadni képes teljesen felszerelt oktatóterem és konferenciaterem;

- illetve a versenypályát kiszolgáló mosdók, öltözőhelyiségek, raktárhelyiségek és lakószobák.

Az ingatlan teljes közművel rendelkezik (víz, villany, ipari áram, csatona, gáz). Fűtése geotermikus, az ehhez szükséges speciális kazán a versenypálya gépészeti helyiségében található. Összesen mintegy 600 m2-en padlófűtés lett kialakítva!

Az ingatlankomplexumon belül megtalálható továbbá egy 12 és egy 17 boxos lóistálló, ezek mindegyikébe külön zárható víz lett becsövezve, talajuk pedig aszfalt, ami nem hűl le olyan mértékben, mint a beton, és könnyebben tisztán tartható.

Ezen kívül építettek még egy 60 ló elhelyezésére alkalmas nyári szállást is, amelyben 13 darab zárt box található a vendég lovak kényelmes elszállásolására. Itt találhatóak az épített, homokos talajú lófuttatók is (2 db).

Az ingatlanon belül több, a birtokot kiszolgáló fedett gazdasági épület is található (összesen 8 db). Ezek a gépek tárolását ellátó garázsok, a takarmányok tárolását ellátó gazdasági épületek, disznóol, raktárak. A hatalmas takarmánytárolóban egyidejűleg 1500 db 3,5 mázsás bála tárolható.

A birtok szívében panorámás kilátással egy hangulatos 200 m2-es, 3 szobás, egyszintes, nagy terasszal kialakított lakóház található. A ház tágas és napfényes nappalijából csodás kilátás nyílik a ház mellett kialakított kerti halastóra és a szemközti domboldalakra. A konyha és az étkező egy légtérben helyezkedik el a nappalival, a szobák és a fürdőszobák a folyosóról nyílnak.

A családi házon kívül két további lakóház is található a birtokon belül. Ezek szálláskiadásra alkalmas kétszintes téliesített vendégházak. Az egyik 100 m2 lakóterületű, a távolabbi vendégház pedig egy egyedülálló borház is egyben: saját borospincével és vendéglátóhellyel is rendelkezik (30 fős), és nem csak a borospincében, de a hangulatos, magas fák árnyékában kialakított szaletliben is kellemesen eltölthetik az időt a ház vendégei. Itt található továbbá egy épített kemencével és bográcshellyel kilalakított, szabadtéri, 40-50 főt befogadó képes fedett terasz is.

Az ingatlanhoz tartozik egy rendezett, bozótírtáson átesett és kitakarított 2,5 hektár területű erdő (főleg akác), és egy 2,7 hektár területű zártkerti szántó (eddig lucernával volt vetve).

Az ingatlan vételárába beletartoznak a képen látható berendezések és a két traktor is.