Kökény Minimál Lakópark

Csendes, lakóparki környezet

Letisztult formatervezés, egyedi térelrendezés

Kökény Minimál Lakópark

Nagytarcsán, a Kökény utcában egyedülálló egyszintes, teraszos, csak a külső tárolóknál érintkező, modern és stílusos ikerházakból álló Minimál Lakópark építése megkezdődött.
A projekt megálmodója és egyben beruházója, egyedi és letisztult, sík formatervezéssel, 8 új otthont épít, versenyképes piaci áron. A lakások belső kialakításánál most még figyelembe veszi a tulajdonosok elképzeléseit. A lakások kiváló adottságokkal és jól átgondolt elrendezéssel rendelkeznek. Kérésre mind a külső épített környezet és mind a belső élettér funkcionális kialakítása, akadálymentesítése megoldható.
A nagy üvegfelületek biztosítják a természetes fény beáramlását, amely meleggé és otthonossá teszi a házakat. 

Környék

Ha fontos a természet közelsége, de lényeges a főváros gyors megközelítése, ha szeretne családjával ideális és élhető környezetben élni, akkor itt megtalálta az új otthonát!
Nagytarcsa folyamatosan fejlődő település, infrastruktúrája igen kedvező. Ideális lakóhely a nyugalomra vágyó családok számára, mindez közvetlen Budapest XVI. és XVII. kerület határában, Kistarcsa szomszédságában. A cinkotai hévmegállótól közvetlen buszjárattal közelítheti meg otthonát. A közelben megtalálható a napi bevásárlást kiszolgáló üzlet, iskola, óvoda, gyógyszertár és orvosi rendelő is. M0-ás 2 perc alatt elérhető, így a budapesti munkába járás esetén nem szükséges a város forgalmán keresztül haladni.

Beruházó

A Gacsó Ház Ingatlan Kft. körültekintően választja meg a beruházókat, akikkel együtt működik. Minden egyes kivitelező több 10 éves referenciával rendelkezik, számos eladott lakás és ház elégedett ügyfele áll mögöttük. Minőségi és igényes alapanyagok felhasználása mellett épülnek az ingatlanok. Beruházóink egyedi fizetési konstrukciókkal várják a leendő tulajdonosokat! Készültségi foktól függően és igény szerint egyedi burkolatok választhatók. 

Átadás

ÁTADÁS

2018.08

Átadás

ÁRAK

26.9-31.9 MFt

Átadás

ALAPTERÜLET

65.0-92.0 M2

Átadás

SZOBÁK SZÁMA

3-4 szoba

Itt található ingatlanjaink

Kedvencnek jelöl

LETISZTULT EGYEDI FORMATERVEZÉS

26.990.000 HUF
KÖKÉNY MINIMÁL LAKÓPARK-NAGYTARCSA Nagytarcsán eladó a Kökény utcában 2018. nyári átadással, csak a külső tárolóknál érintkező, egyszintes, fedett teraszos, modern és stílusos ikerházak első lakásai, mely nappali+ 2 szoba elrendezéssel épülnek. KÖNNYEN FENNTARTHATÓ-ALACSONY REZSIKÖLTSÉGEK Ha fontos a természet közelsége, de lényeges a főváros gyors megközelítése, ha szeretne családjával ideális és élhető környezetben...
Kedvencnek jelöl

NAGYTARCSA-KÖKÉNY MINIMAL LAKÓPARK

26.990.000 HUF
NAGYTARCSA-KÖKÉNY MINIMAL LAKÓPARK Nagytarcsán a Kökény utcában 2018. nyári átadással, egyszintes, fedett teraszos, nappali+ 2 szobás, bruttó 75 nm-es, csak a külső tárolóknál érintkező, modern és stílusos ikerházakból álló, Minimál Lakópark építése megkezdődött. CSAK A KÜLSŐ TÁROLÓKNÁL ÉRINTKEZNEK A HÁZAK IGÉNY ESETÉN AKADÁLYMENTES KÖRNYEZET KIALAKÍTÁSA VÁLASZTHATÓ BURKOLATOK NAGY...
Kedvencnek jelöl

KÖNNYEN FENNTARTHATÓ-ALACSONY REZSIKÖLTSÉGEK

31.990.000 HUF
KÖKÉNY MINIMÁL LAKÓPARK-NAGYTARCSA Nagytarcsán a Kökény utcában egyszintes, teraszos, csak a külső tárolóknál érintkező, modern és stílusos ikerházakból álló, Minimál Lakópark építése megkezdődött.  A beruházás keretében 2018. nyári átadással, 8 új lakás épül. LETISZTULT SÍK EGYEDI FORMATERVEZÉSSEL Hátsó lakás: Hasznos lakótér 82 nm + 13 nm-es pergolával fedett terasz, valamint 7 nm-es külső tároló,...
Kedvencnek jelöl

NAGYTARCSA KÖKÉNY MINIMÁL LAKÓPARK

31.990.000 HUF
NAGYTARCSA-KÖKÉNY MINIMÁL LAKÓPARK Ha fontos a természet közelsége, de lényeges a főváros gyors megközelítése, ha szeretne családjával ideális és élhető környezetben élni, akkor itt megtalálta az új otthonát! Nagytarcsán a Kökény utcában 2018. nyári átadással, 8 lakásból álló, egyszintes, teraszos, csak a külső tárolóknál érintkező, modern és stílusos ikerházakból álló, Minimál Lakópark építése...

GALÉRIA

Sikerünk titka

GACSÓ ISTVÁN
ügyvezető

24 éve dolgozom értékesítőként,15 évig voltam Magyarország egyik piacvezető autó márkakereskedésének ügyvezető igazgatója. 

2007-ben alapítottam a Gacsó Ház Ingatlan Kft-t, amelynek ügyvezetője és tulajdonosa vagyok. Kiváló és elhivatott ingatlanértékesítő kollégáimmal együtt, közel tíz éves tapasztalattal a hátunk mögött, minden egyes nap azon dolgozunk, hogy minőségi, személyre szabott szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek, odafigyelve a valós igényekre, magas szintű szolgáltatást biztosítva. A Gacsó Házat -az ügyfelektől kapott visszajelzések alapján- a szakértelem, az elhivatottság, a megbízhatóság, a komplex szolgáltatás és a lendület jellemzi, így lehetünk sokak számára első választás.

    •    több, mint 24 év értékesítési tapasztalat
    •    professzionálisan képzett értékesítő kollégák
    •    személyre szabott szolgáltatások az igények felmérésétől a költözésig
    •    egyedi jutalékrendszer
    •    hitel, biztosítás, energetikai tanúsítvány, jogi háttér