Hosszú távra kiadó balatoni apartmanlakások

Bérelj lakást, és járj le egész évben pihenni a Balatonhoz!

Balatonkenese, városközpont

Balatonkenesei apartmanlakások

Szeretnél egy apartmant, ami bármikor a családod rendelkezésére áll, hogy lemenjetek pihenni a Balatonhoz? Balatonkenesén, a városközpontban teljes felszereltségű, berendezett apartmanlakásokat bérelhetsz!
Az apartmanlakások bérleti díja:
200.000 Ft/hó+rezsi
Az apartmanokhoz egyedi mérőórák tartoznak, így a rezsi egyedi fogyasztás alapján fizethető.
A lakások teljesen felszereltek, designer bútorok, gépészet, klíma, konyhai eszközök mind a bérlők rendelkezésére állnak.
Mindegyik apartmanhoz tartozik a kertben egy felszíni autóbeállóhely is, így közvetlenül az épület udvarán parkolhatnak az ott lakók.

+ Bővebben

A környék

Balatonkenese kellős közepén, a központban, Budapestől 1 órányi távolságra, az M7 autópálya lehajtójától 10 km-re található az a 12 lakásos társasház, melyben a kiadó apartmanlakásokat kínáljuk.
Az épület a központban helyezkedik el, de a Balatonpart, a strand, és a parti éttermek, kávézók mégis csak 5 perc kényelmes sétával elérhetők. 600 méterre található a Kenese Kikötő, és a mellette elterülő Kikötő utcai strandok (szabadstrand és fizetős strand is található ezen a részen).

Itt található a Kékszalag vitárolás verseny első bójája, Balatonkenese ad otthont a lecsófesztiválnak és a Balatonman Kenese sportrendezvénynek is.

Élelmiszerboltok, pékség, zöldséges a lakások melleti utcában találhatóak, patika, orvosi rendelő, gyerekorvos, fogorvosi rendelő, buszmegálló és a Városháza 1 perc séta, iskola, óvoda 5 perc séta. Veszprém, Székesfehérvár, Siófok, Balatonfüred félórányi autóútra vannak.

+ Bővebben

A beruházó

A Gacsó Ház Ingatlan Kft. körültekintően választja meg a beruházókat, akikkel együtt működik. Minden egyes kivitelező több 10 éves referenciával rendelkezik, számos eladott lakás és ház elégedett ügyfele áll mögöttük. Minőségi és igényes alapanyagok felhasználása mellett épülnek az ingatlanok. Beruházóink egyedi fizetési konstrukciókkal várják a leendő tulajdonosokat! Készültségi foktól függően és igény szerint egyedi burkolatok választhatók. 

+ Bővebben
Átadás

ÁTADÁS

2021.06

Átadás

ÁRAK

0.2-0.2 MFt

Átadás

ALAPTERÜLET

28.0-32.7 M2

Átadás

SZOBÁK SZÁMA

1-1 szoba

Itt található ingatlanjaink

200.000 HUF
Balatonkenesén, a városközpontban teljes felszereltségű, berendezett apartmanlakásokat bérelhet! Az apartmanlakások bérleti díja: 200.000 Ft / hó + rezsi (áram+víz) kaució: 2 havi, azaz 400.000 Ft közös költség: 12.000 Ft (szemétdíj, épület biztosítás, villany) A lakások...
Kedvencnek jelöl

Hosszútávon kiadó balatoni lakások!

200.000 HUF
Balatonkenesén, a városközpontban teljes felszereltségű, berendezett apartmanlakásokat bérelhet! Az apartmanlakások bérleti díja: 200.000 Ft / hó + rezsi kaució: 2 havi, azaz 400.000 Ft közös költség: 12.000 Ft A lakások szeptember 1-jétől bérelhetőek hosszú távra! Az apartmanokhoz egyedi mérőórák tartoznak, így a rezsi egyedi fogyasztás alapján...
200.000 HUF
Balatonkenesén, a városközpontban teljes felszereltségű, berendezett apartmanlakásokat bérelhet! Az apartmanlakások bérleti díja: 200.000 Ft / hó + rezsi kaució: 2 havi, azaz 400.000 Ft közös költség: 12.000 FT A lakások szeptember 1-jétől bérelhetőek hosszú távra! Az apartmanokhoz egyedi mérőórák tartoznak, így a rezsi egyedi fogyasztás alapján...
200.000 HUF
Balatonkenesén, a városközpontban teljes felszereltségű, berendezett apartmanlakásokat bérelhet! Az apartmanlakások bérleti díja: 200.000 Ft / hó + rezsi (áram+víz) kaució: 2 havi, azaz 400.000 Ft közös költség: 12.000 Ft (szemétdíj, épület biztosítás, villany) A lakások szeptember 1-jétől bérelhetőek hosszú távra! Az apartmanokhoz egyedi mérőórák...
200.000 HUF
Eleged van a bezártságból? Szeretnél egy apartmant, ami bármikor a családod rendelkezésére áll, hogy lemenjetek pihenni a Balatonhoz? Balatonkenesén, a városközpontban teljes felszereltségű, berendezett apartmanlakásokat bérelhetsz! Az apartmanlakások bérleti díja: 200.000 Ft / hó + rezsi (egy éves bérlési idő esetén; rövidtávú bérlésre személyre szabottan tudunk kedvezményes árat biztosítani) kaució: 2 havi, azaz...
200.000 HUF
Szeretnél egy apartmant, ami bármikor a családod rendelkezésére áll, hogy lemenjetek pihenni a Balatonhoz? Eleged van a bezártságból? Balatonkenesén, a városközpontban teljes felszereltségű, berendezett apartmanlakásokat bérelhetsz! Az apartmanlakások bérleti díja: 200.000 Ft / hó + rezsi (áram+víz) kaució: 2 havi, azaz 400.000 Ft közös költség: 12.000 Ft (szemétdíj, épület biztosítás, villany)
200.000 HUF
Elege van a bezártságból? Szeretne egy apartmant, ami bármikor a családja rendelkezésére áll, hogy lemenjenek pihenni a Balatonhoz? Balatonkenesén, a városközpontban teljes felszereltségű, berendezett apartmanlakásokat bérelhet! Az apartmanlakások bérleti díja: 200.000 Ft / hó + rezsi (áram+víz) kaució: 2 havi, azaz 400.000 Ft közös költség: 12.000 Ft (szemétdíj, épület biztosítás, villany)
200.000 HUF
Balatonkenesén, a városközpontban teljes felszereltségű, berendezett apartmanlakásokat bérelhet! Az apartmanlakások bérleti díja: 190.000 Ft / hó + rezsi kaució: 2 havi, azaz 380.000 Ft közös költség: 15.000 FT A lakások szeptember 1-jétől bérelhetőek! Az apartmanokhoz egyedi mérőórák tartoznak, így a rezsi egyedi fogyasztás alapján fizethető. A fűtés házközponti, de egyedi elszámolással, radiátor...

GALÉRIA

Sikerünk titka

GACSÓ ISTVÁN
ügyvezető

30 éve dolgozom értékesítőként, 15 évig voltam Magyarország egyik piacvezető autó márkakereskedésének ügyvezető igazgatója. 

2007-ben alapítottam a Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft-t, amelynek ügyvezetője és tulajdonosa vagyok. Kiváló és elhivatott ingatlanértékesítő kollégáimmal együtt, több mint tizenöt éves tapasztalattal a hátunk mögött, minden egyes nap azon dolgozunk, hogy minőségi, személyre szabott szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek, odafigyelve a valós igényekre, magas szintű szolgáltatást biztosítva. A Gacsó Házat -az ügyfelektől kapott visszajelzések alapján- a szakértelem, az elhivatottság, a megbízhatóság, a komplex szolgáltatás és a lendület jellemzi, így lehetünk sokak számára első választás.

   

    •    több, mint 30 év értékesítési tapasztalat
    •    professzionálisan képzett értékesítő kollégák
    •    személyre szabott szolgáltatások az igények felmérésétől a költözésig
    •    egyedi jutalékrendszer
    •    hitel, biztosítás, energetikai tanúsítvány, jogi háttér