Új építésű projektjeink

Gacsó Ház Ingatlan
Balatonkenesei apartmanlakások

Szeretnél egy apartmant, ami bármikor a családod rendelkezésére áll, hogy lemenjetek pihenni a Balatonhoz? Balatonkenesén, a városközpontban teljes felszereltségű, berendezett apartmanlakásokat bérelhetsz 6 vagy 12 hónapos bérleti idővel!
Az apartmanlakások bérleti díja:
6 hónapos bérleti idő esetén 300.000 Ft / hó + rezsi
12 hónapos bérleti idő esetén 200.000 Ft / hó + rezsi
Az apartmanokhoz egyedi mérőórák tartoznak, így a rezsi egyedi fogyasztás alapján fizethető.
A lakások teljesen felszereltek, designer bútorok, gépészet, klíma, konyhai eszközök mind a bérlők rendelkezésére állnak.
Mindegyik apartmanhoz tartozik a kertben egy felszíni autóbeállóhely is, így közvetlenül az épület udvarán parkolhatnak az ott lakók.

Gacsó Ház Ingatlan
BUDAPEST, VIII. kerület

Budapesten a VIII. kerületben, átgondolt, esztétikus külső és belső megjelenésű épület lakásai eladók!

Az épület gépészeti felszereltsége kimagasló, a lakások hűtéséről, fűtéséről, a melegvíz ellátásáról hőszivattyús rendszer gondoskodik, a jelenleg legkorszerűbb egységekkel beépítve, mely rendkívül alacsony fenntartási költséget eredményez. A gépi szellőző rendszerbe épített szűrők allergénektől mentes, tiszta levegővel látják el a lakást.

Befektetési céllal is ajánlom!

Gacsó Ház Ingatlan
HÁRSFALIGET LAKÓPARK

Már megkezdett építkezés, és megtekinthető referencia lakások a Hársfaliget lakóparkban! 

Budapest legkedveltebb kertvárosi hangulatú kerületében, Rákosszentmihályon kínálunk kertkapcsolatos sorházi lakásokat 2022. tavaszi átadással! Extra gépészettel felszerelt ingatlanok, melyekre érdemes várni!

5% ÁFA, CSOK, illetékmentesség igénybe vehető! 

A lakópark új sorházi projektjének elérhető lakásait lentebb görgetve megtalálod!

A Hársfaliget Lakópark tervezése 2017. augusztusában, építése novemberben elkezdődött. Budapest  legkedveltebb részén kínálunk Önnek újépítésű sorházi ingatlanokat, és társasházi lakásokat a 16. kerület legújabb lakóparki fejlesztéseként. Beépítettségét tekintve a kerület egyik legszellősebben beépített területe lesz.   Referencia munkák megtekinthetők! Olcsó fenntartási költség! Az ingatlanok első osztályú anyagok felhasználásával és a legmagasabb igényeknek megfelelően épülnek. Különböző méretű lakások kerülnek kialakításra a lakóparkban, így mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelőt. A festés, hideg és meleg burkolatok, szaniterek, belső ajtók a készültség fokától függően válaszhatók. Igény szerint még alakítható! 
Tekintse meg kínálatunkat!

Gacsó Ház Ingatlan
XII. KERÜLETI LUXUS LAKÁSOK

11 Lakásos, új építésű társasházban kínálunk eladásra, 5 db exkluzív, magas minőségben kivitelezett lakást!

A kis forgalmú utca, a környező házak egyedi hangulata, és a Budai hegyek kilátása teszi igazán vonzóvá ezeket az ingatlanokat.

A magas műszaki tartalom mellett kiemelkedő szempont volt az élhető terek kialakítása.

A fűtésről hőszivattyú gondoskodik, mely megfelel a 2021.év energetikai követelményének.

 

 

 
Gacsó Ház Ingatlan
XII. KERÜLET KÖRPANORÁMA

Orbánhegy egyik legszebb, 2246 m2 -es ősfás telkén épülő 5 lakásos épületben, közvetlenül fejlesztőtől panorámás lakások eladók.

A lakások elvehetetlen körpanorámával rendelkeznek a Citadellára, a városra, valamint a Széchenyi hegyre.

Minden lakás egyedi gépszettel rendelkezik! Jelenleg még van mód a belső elrendezés átalakítására, az építészeti lehetőségek, szabályok figyelembe vétele mellett.

A lakások átadási határideje: 2022. II. negyedév

Gacsó Ház Ingatlan
SZENTENDRE ÉS KÖRNYÉKE

Szentendre különböző városrészeiben, nagyon jó infrastrukúra mellett kínálunk szintén ikerházakat, melyek kivitelezési paraméterei megegyeznek a fentiekkel.

Újépítésű ikerházak most még leköthetőek bevezető áron! Leányfalun garázsos ikerház eladó! Rugalmas fizetési konstrukció, CSOK igényelhető! Referencia munkák megtekinthetők! A hideg és meleg burkolatok, szaniterek, belső ajtók igény szerint válaszhatóak. Külső teherhordó falak: Porotherm 30-as K téglából készülnek, 15 cm-es EPS szigeteléssel. 

Gacsó Ház Ingatlan
CSÖMÖRÖN IKERHÁZAK, TELKEK ELADÓK

Csömörön magánúttal rendelkező, teljesen zárt lakóparkon belül építési telkek tervrajzzal, illetve anélkül eladók. A telkek kertvárosi lakóterület beépítési szabályzata alapján 30%-ban beépíthetőek. 

A magánút közforgalom céljára nem kerül átadásra, csak az ottlakók használhatják!

Az ikerházakhoz kb. 325-380m2 telekrész fog tartozni, melyből kb. 80-100m2 területet vesz el a felépítmény.  A kivitelezés tervezett kezdete 2019. november, várható átadás: 2020. IV. negyedévtől, műszaki tartalom és szerződéskötés függvényében.

 Az ingatlanok újépítésű környezetben helyezkednek el, az ikerházak közelében óvoda, bölcsőde, gyermek KRESZ pálya, szabadtéri fitness park, buszmegálló található. Most épült egy 700m2 alapterületű áruház, melyben helyet kapott kávézó és virágbolt is.

A telkek panorámával rendelkeznek Budapest irányába.