Új építésű projektjeink

Gacsó Ház Ingatlan
Zöld Hitel kompatibilis lakások

Budapest belvárosától egy karnyújtásnyira, kiváló lokációban kínálunk eladásra alacsony fenntartási költségű ingatlanokat.

A projekt 28 lakása allergénmentes, környezetbarát, lifttel ellátott társasházban valósul meg. 

Energiatakarékos otthonok, amit a naperőmű, levegős hőszivattyú, 3 rétegű üvegek, grafitos hőszigetelés biztosítanak!

Szinte "0"Ft a  fűtési költség, a napelemek megtermelik a fűtéshez szükséges energiát, német technológiájú napelem kerül beépítésre, amelyre 20 év a teljeskörű gyártói garancia!

 

Gacsó Ház Ingatlan
Balatonkenesei apartmanlakások

Szeretnél egy apartmant, ami bármikor a családod rendelkezésére áll, hogy lemenjetek pihenni a Balatonhoz? Balatonkenesén, a városközpontban teljes felszereltségű, berendezett apartmanlakásokat bérelhetsz!
Az apartmanlakások bérleti díja:
120.000 Ft/hó+rezsi
Az apartmanokhoz egyedi mérőórák tartoznak, így a rezsi egyedi fogyasztás alapján fizethető.
A lakások teljesen felszereltek, designer bútorok, gépészet, klíma, konyhai eszközök mind a bérlők rendelkezésére állnak.
Mindegyik apartmanhoz tartozik a kertben egy felszíni autóbeállóhely is, így közvetlenül az épület udvarán parkolhatnak az ott lakók.

Gacsó Ház Ingatlan
HÁRSFALIGET LAKÓPARK

Már megkezdett építkezés, és megtekinthető referencia lakások a Hársfaliget lakóparkban! 

Budapest legkedveltebb kertvárosi hangulatú kerületében, Rákosszentmihályon kínálunk kertkapcsolatos sorházi lakásokat 2022. tavaszi átadással! Extra gépészettel felszerelt ingatlanok, melyekre érdemes várni!

5% ÁFA, CSOK, illetékmentesség igénybe vehető! 

A lakópark új sorházi projektjének elérhető lakásait lentebb görgetve megtalálod!

A Hársfaliget Lakópark tervezése 2017. augusztusában, építése novemberben elkezdődött. Budapest  legkedveltebb részén kínálunk Önnek újépítésű sorházi ingatlanokat, és társasházi lakásokat a 16. kerület legújabb lakóparki fejlesztéseként. Beépítettségét tekintve a kerület egyik legszellősebben beépített területe lesz.   Referencia munkák megtekinthetők! Olcsó fenntartási költség! Az ingatlanok első osztályú anyagok felhasználásával és a legmagasabb igényeknek megfelelően épülnek. Különböző méretű lakások kerülnek kialakításra a lakóparkban, így mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelőt. A festés, hideg és meleg burkolatok, szaniterek, belső ajtók a készültség fokától függően válaszhatók. Igény szerint még alakítható! 
Tekintse meg kínálatunkat!

Gacsó Ház Ingatlan
XII. KERÜLETI LUXUS LAKÁSOK

11 Lakásos, új építésű társasházban kínálunk eladásra, 5 db exkluzív, magas minőségben kivitelezett lakást!

A kis forgalmú utca, a környező házak egyedi hangulata, és a Budai hegyek kilátása teszi igazán vonzóvá ezeket az ingatlanokat.

A magas műszaki tartalom mellett kiemelkedő szempont volt az élhető terek kialakítása.

A fűtésről hőszivattyú gondoskodik, mely megfelel a 2021.év energetikai követelményének.

 

 

 
Gacsó Ház Ingatlan
XII. KERÜLET KÖRPANORÁMA

Orbánhegy egyik legszebb, 2246 m2 -es ősfás telkén épülő 5 lakásos épületben, közvetlenül fejlesztőtől panorámás lakások eladók.

A lakások elvehetetlen körpanorámával rendelkeznek a Citadellára, a városra, valamint a Széchenyi hegyre.

Minden lakás egyedi gépszettel rendelkezik! Jelenleg még van mód a belső elrendezés átalakítására, az építészeti lehetőségek, szabályok figyelembe vétele mellett.

A lakások átadási határideje: 2022. II. negyedév