Új építésű projektjeink

Gacsó Ház Ingatlan
Gesztenyés lakópark

A lakópark egy 36 lakásos liftes társasház Százhalombatta szívében, kertvárosi környezetben, a Százhalom egészségügyi központ közvetlen szomszédságában. A lakópark lakásai a kényelmet, környezete pedig a nyugodt, pihentető mindennapokat szolgálja.

A projekt gondosan kidolgozott műszaki tartalma prémium minőséget kínál. A tervezés és kivitelezés az ingatlanok értékállóságát korszerű műszaki megoldásokkal és minőségi anyaghasználattal biztosítja, ezért értékállóak, így tökéletesek akár befektetésnek is. Alapja monolit vasbeton alaplemez, a teherhordó szerkezetek: LEIER előre-gyártott vasbeton falpanel és födémpanelből kerülnek megépítésre.

A homlokzati ablakok és erkélyajtók korszerű műanyag, 5 légkamrás profilrendszerből készülnek, 3 rétegű hőszigetelő üveg, gáztöltéssel, külső-belső oldalán fehér színű kivitelben. A főbejárati ajtó alumínium szerkezetű. A homlokzati nyílászáróknál látszó redőnydoboz és lefutó kerül elhelyezésre (műanyag redőnnyel és szúnyoghálóval nyitható ablakok esetén, erkélyajtóra külön megrendelés és térítés ellenében kerülhet szúnyogháló).

A részletekről érdeklődjön tanácsadónknál!

Nádasi Norbert

06-20-2-380-380; nadasi.norbi@gacsohaz.hu 

 

Gacsó Ház Ingatlan
Kis lakások Érden

Érdliget kedvelt részén egy négyszintes házban 11 db minőségi új lakás lett kialakítva!

A ház műszakilag és esztétikailag is teljesen fel lett újítva. Új vezetékek, új nyílászárók kerültek beépítésre, és 15 cm 
hőszigetelést, ezáltal új színezést is kapott az épület! A lakások albetétesítettek, mindegyik külön helyrajziszámon
van, és külön vízórával felszerelek!
A telken 11 gépkocsi parkolóhelyet hoztak létre és megújították a közös kertet is!
Minden lakáshoz tartozik gépkocsibeálló, a garzon lakásokhoz terasz, és saját kertrész is jár!
Jellemzően 1 és 1+1 félszobásak, mindegyik tetszetős fürdőszobával készül, valamint hűtő-fűtő klímával
felszereltek!
Mindegyik lakás mérete, elrendezése, fürdőszobája egyedi, nincs két egyforma ingatlan a
házban!

 

Gacsó Ház Ingatlan
Energiatakarékos Otthonok

Budapest belvárosától egy karnyújtásnyira, kiváló lokációban kínálunk eladásra alacsony fenntartási költségű ingatlanokat.

A projekt 28 lakása allergénmentes, környezetbarát, lifttel ellátott társasházban valósul meg. 

Energiatakarékos otthonok, amit a naperőmű, levegős hőszivattyú, 3 rétegű üvegek, grafitos hőszigetelés biztosítanak!

Szinte "0"Ft a  fűtési költség, a napelemek megtermelik a fűtéshez szükséges energiát, német technológiájú napelem kerül beépítésre, amelyre 20 év a teljeskörű gyártói garancia!

 

Gacsó Ház Ingatlan
II. kerületi okos otthonok

A 2150 m²-es telek alsó harmada sík, majd egy rövid, meredek szakasz után egy nagyobb területen enyhén emelkedik.

A fajlagosan magasabb ráfordítás ellenére, a kivitelező két épületben helyezte el az öt lakást, így egymástól jól elkülöníthető, kizárólagos használatú kertrészt tudtak csatolni négy lakáshoz. A legfelső lakás nappalijából egy nagy méretű, visszahúzott terasz nyílik, a déli benapozású oldalon.

Minden épületszint egy-egy lakáshoz tartozik. Nincsenek falszomszédok.

Az alsó, sík területen elhelyezett, „B” épületben, a földszinti lakás felett egy belső két szintes, négy hálószobás, tágas (némi átalakítással akár két generációs), családi otthon kerül kialakításra, nagy méretű teraszokkal.

Az „A” épület legalsó szintjét a domboldalba süllyesztett teremgarázs képezi, ahol a lakásokhoz tartozó tárolók is helyet kapnak. A gépkocsi beállókhoz az adott lakás mérőórájához rendelt autótöltők kerülnek kiépítésre.

A természetes benapozású lépcsőházban tágas, 8 személyes lift könnyíti meg a felsőbb szintekre jutást.

Műszaki paraméterekről, kivitelezési technológiáról kérés eresén bővebb tájékoztatást adunk!

Annak tudatában, hogy a globális karbon kibocsátás jelentős hányadáért az építőipar és az épített infrastruktúra üzemeltetése a felelős, a kivitelező egy, a 90-es években megjelent, mára világszerte elterjedt Osztrák fejlesztésű technológiát alkalmaz. A személyes komfort szempontjai mellett az akusztikai és hőtani adottságok, a légminőség, a természetes anyag megjelenése a belső élettérben, mind fontos kritérium volt.

Gacsó Ház Ingatlan
Hársfaliget lakópark

Új építésű, CSOK kompatibilis otthonok a lakópark legújabb fejlesztésében! Öt lakás kerül értékesítésre, luxus kategóriában egy penthouse, valamint saját kertkapcsolatos ingatlanok is megvásárolhatóak.

Az ingatlan első osztályú anyagok felhasználásával, és a legmagasabb igényeknek megfelelően épül. A festés, hideg és meleg burkolatok, szaniterek, belső ajtók igény szerint válaszhatók.

A külső határoló főfalak egységesen 30 cm vastag égetett vázkerámia téglából készülnek, statikailag méretezett helyszíni vasbeton erősítő pillérekkel,Homlokzati falakon 10cm vastagságú hőszigetelő rendszer készül (Grafit hőszigetelő táblákkal), vagy 12cm normál eps táblákkal, a lábazaton 8cm vastagságban.  Hanggátló falazat készül mind a lakás és lakás között, mind lépcsőház és lakás között 30 cm vastagságban

Az ablakok, erkélyajtók, bejárati ajtók korszerű műanyag profilrendszerből készülnek kívül színezett, belül fehér színnel, 3rétegű hőszigetelő üvegezéssel, min. ug: 1,0 W/m2K hőszigetelő értékben, bukó-nyíló, fix kivitelben, külső oldalon kőpárkány, belső oldalon műanyag könyöklő kerül beépítésre fehér színben, a műanyag nyílászáró rendszerhez kapható kivitelben. Az ablakok rejtett tokos redőny előkészítést kapnak.

A fűtést és a hűtést levegő hőszivattyú biztosítja, lakásonként hőmennyiségmérővel,  termosztáttal. A lakásokban padlófűtés kerül kialakításra. A lakások hűtését fali fan-coil-ok biztosítják a lakóhelységekben

Gacsó Ház Ingatlan
Balatonkenesei apartmanlakások

Szeretnél egy apartmant, ami bármikor a családod rendelkezésére áll, hogy lemenjetek pihenni a Balatonhoz? Balatonkenesén, a városközpontban teljes felszereltségű, berendezett apartmanlakásokat bérelhetsz!
Az apartmanlakások bérleti díja:
200.000 Ft/hó+rezsi
Az apartmanokhoz egyedi mérőórák tartoznak, így a rezsi egyedi fogyasztás alapján fizethető.
A lakások teljesen felszereltek, designer bútorok, gépészet, klíma, konyhai eszközök mind a bérlők rendelkezésére állnak.
Mindegyik apartmanhoz tartozik a kertben egy felszíni autóbeállóhely is, így közvetlenül az épület udvarán parkolhatnak az ott lakók.