Új építésű projektjeink

Gacsó Ház Ingatlan
Puskás Ferenc lakópark

Az épülő Puskás Projektben földszinti üzlethelyiségek és lakások eladók.

A ház egy vegyes funkciójú épület, a földszinten szolgáltató és kereskedelmi egységekkel, az emeleteken pedig 40 lakás kerül kivitelezésre.

Az építési engedély alapján 3 db üzlet besorolású üzlethelyiséget alakítunk ki, 

Műszaki leírás:

Homlokzati falak: N+F rendszerű 30cm vastag ytong és vasbeton falak  DRYVIT rendszerű hőszigeteléssel ellátva.

Homlokzat:15cm vtg. DRYVIT  hőszigetelés 1.5mm dörzsölt színvakolat kerül  törtfehér színben továbbá szürke és piros színű díszítőfestékkel kiegészítve a tervezett helyeken.

Burkolatok: A vizes helyiségekbe hidegburkolat kerül, a többi helyiségbe vízálló laminált parkettaburkolat készül.

Belső ajtók: fehér festett /Motivó 17 
Homlokzati nyílászárók: kívül antracit-belül  fehér alapszínben, műanyag, fokozott hőszigetelő, 3rétegű üvegezésű, minimum 5 kamrás nyílászárók, bukó-nyíló, illetve fix kivitelben, kilinccsel. Elektromos zsaluziának doboz-előkészítés.

 A fűtés és hűtés ellátásról hőszivattyú gondoskodik.
A Hőszivattyú típusa: Mitsubishi vagy Panasonic, vagy vele azonos minőségű, felszerelt fehér színben. TÁVOLRÓL VEZÉRELHETŐ APPLIKÁCIÓ AZ ÁRBAN.    

 

Gacsó Ház Ingatlan
Gesztenyés lakópark

Gyere el NYÍLT NAPUNKRA! Járd be az ingatlant, beszélgess a már ottlakókkal, tekintsd meg referencia lakásunkat és használd ki az akciót! Részletek a helyszínen!

Regisztráció

A lakópark egy 36 lakásos liftes társasház Százhalombatta szívében, kertvárosi környezetben, a Százhalom egészségügyi központ közvetlen szomszédságában. A lakópark lakásai a kényelmet, környezete pedig a nyugodt, pihentető mindennapokat szolgálja.

A projekt gondosan kidolgozott műszaki tartalma prémium minőséget kínál. A tervezés és kivitelezés az ingatlanok értékállóságát korszerű műszaki megoldásokkal és minőségi anyaghasználattal biztosítja, ezért értékállóak, így tökéletesek akár befektetésnek is. Alapja monolit vasbeton alaplemez, a teherhordó szerkezetek: LEIER előre-gyártott vasbeton falpanel és födémpanelből kerülnek megépítésre.

A homlokzati ablakok és erkélyajtók korszerű műanyag, 5 légkamrás profilrendszerből készülnek, 3 rétegű hőszigetelő üveg, gáztöltéssel, külső-belső oldalán fehér színű kivitelben. A főbejárati ajtó alumínium szerkezetű. A homlokzati nyílászáróknál látszó redőnydoboz és lefutó kerül elhelyezésre (műanyag redőnnyel és szúnyoghálóval nyitható ablakok esetén, erkélyajtóra külön megrendelés és térítés ellenében kerülhet szúnyogháló).

A részletekről érdeklődjön tanácsadónknál!

Nádasi Norbert

06-20-2-380-380; nadasi.norbi@gacsohaz.hu 

 

Gacsó Ház Ingatlan
Hársfaliget lakópark

Új építésű, CSOK kompatibilis otthonok a lakópark legújabb fejlesztésében! Öt lakás kerül értékesítésre, luxus kategóriában egy penthouse, valamint saját kertkapcsolatos ingatlanok is megvásárolhatóak.

Az ingatlan első osztályú anyagok felhasználásával, és a legmagasabb igényeknek megfelelően épül. A festés, hideg és meleg burkolatok, szaniterek, belső ajtók igény szerint válaszhatók.

A külső határoló főfalak egységesen 30 cm vastag égetett vázkerámia téglából készülnek, statikailag méretezett helyszíni vasbeton erősítő pillérekkel,Homlokzati falakon 10cm vastagságú hőszigetelő rendszer készül (Grafit hőszigetelő táblákkal), vagy 12cm normál eps táblákkal, a lábazaton 8cm vastagságban.  Hanggátló falazat készül mind a lakás és lakás között, mind lépcsőház és lakás között 30 cm vastagságban

Az ablakok, erkélyajtók, bejárati ajtók korszerű műanyag profilrendszerből készülnek kívül színezett, belül fehér színnel, 3rétegű hőszigetelő üvegezéssel, min. ug: 1,0 W/m2K hőszigetelő értékben, bukó-nyíló, fix kivitelben, külső oldalon kőpárkány, belső oldalon műanyag könyöklő kerül beépítésre fehér színben, a műanyag nyílászáró rendszerhez kapható kivitelben. Az ablakok rejtett tokos redőny előkészítést kapnak.

A fűtést és a hűtést levegő hőszivattyú biztosítja, lakásonként hőmennyiségmérővel,  termosztáttal. A lakásokban padlófűtés kerül kialakításra. A lakások hűtését fali fan-coil-ok biztosítják a lakóhelységekben

Gacsó Ház Ingatlan
Balatonkenesei apartmanlakások

Szeretnél egy apartmant, ami bármikor a családod rendelkezésére áll, hogy lemenjetek pihenni a Balatonhoz? Balatonkenesén, a városközpontban teljes felszereltségű, berendezett apartmanlakásokat bérelhetsz!
Az apartmanlakások bérleti díja:
200.000 Ft/hó+rezsi
Az apartmanokhoz egyedi mérőórák tartoznak, így a rezsi egyedi fogyasztás alapján fizethető.
A lakások teljesen felszereltek, designer bútorok, gépészet, klíma, konyhai eszközök mind a bérlők rendelkezésére állnak.
Mindegyik apartmanhoz tartozik a kertben egy felszíni autóbeállóhely is, így közvetlenül az épület udvarán parkolhatnak az ott lakók.

Gacsó Ház Ingatlan
Energiatakarékos Otthonok

Budapest belvárosától egy karnyújtásnyira, kiváló lokációban kínálunk eladásra alacsony fenntartási költségű ingatlanokat.

A projekt 28 lakása allergénmentes, környezetbarát, lifttel ellátott társasházban valósul meg. 

Energiatakarékos otthonok, amit a naperőmű, levegős hőszivattyú, 3 rétegű üvegek, grafitos hőszigetelés biztosítanak!

Szinte "0"Ft a  fűtési költség, a napelemek megtermelik a fűtéshez szükséges energiát, német technológiájú napelem kerül beépítésre, amelyre 20 év a teljeskörű gyártói garancia!

 

Gacsó Ház Ingatlan
Új építésű sorházi lakások

Szigetszentmártonban, az idilli Ráckevei-(Soroksári)- Duna-ág menti rendezett és kellemes sváb település lakóparkjában található az épülő ingatlan. Jelenleg az alapozásnál tart az építkezés.

A sorházi lakások két szintesek, jó elosztásúak, mindegyik lakás saját különálló kertrésszel rendelkezik.

- a 304 m2-es telekel rendelkező 1-es lakás ára: 63.900.000 Ft

- a 129 m2-es telekel rendelkező 2-es lakás ára: 60.900.000 Ft

- a 222 m2-es telekel rendelkező 3-as lakás ára: 62.900.000 Ft

A ház mindkét szintjére terveztek fürdőszoba-mellékhelyiséget a kényelmesebb és élhető elrendezés érdekében.

Minden sorházi lakáshoz 12 m2-es terasz tartozik, amely az amerikai-konyhás nappaliból nyílik. A földszinten a tágas nappalin kívül még egy 9 m2-es szoba, egy tárolóhelyiség és egy fürdőszoba-wc is található. Az emeleten 3 hálószoba, egy gardrób és egy második fürdőszoba-wc lesz kialakítva.

Az ingatlan fűtése gáz cirkó készülékekkel, radiátor leadókkal fog működni. 3 rétegű hőszigetelt műanyag nyílászárók kerülnek beépítésre.

Gacsó Ház Ingatlan
Twin Residence
  • AZONNAL KÖLTÖZHETŐ ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁS!!
  • SMART RENDSZER
  • HŐSZIVATTYÚ
  • ENERGIATAKARÉKOS

 

Középső-Ferencvárosban, a Duna mentén, a IX. kerület megújuló városrészének kellős közepén, csendes, kisforgalmú mellékutcában épült meg a Twin Residence. Központi elhelyezkedése, kiváló közlekedési adottságai, a közeli Soroksári úti irodafolyosó és egyéb lakóépület fejlesztések miatt tökéletes választás lehet diákoknak, első otthont keresőknek, befektetőknek és családosoknak egyaránt. A 9 emeletes társasházban mindössze 31 lakást alakítottunk ki, melyek mindegyikéhez tartozik zöld udvar, erkély vagy tetőterasz. Alacsony fenntartási költség, megújuló energia, hőszivattyús rendszer, okos technológia és modern műszaki megoldások jellemzik a Twin Residence-t!

 

HÍVJON BIZALOMMAL HÉTVÉGÉN IS! NEM MARADJON LE, MÁR CSAK PÁR LAKÁS SZABAD!!