Balatonlelle

Új építésű lakások

Csendes, hangulatos ősfás környezetében

Balatonlelle

Balatonlelle megújuló részén, csendes, hangulatos ősfás környezetében, új építésű gyönyörű lakásokat kínálunk a vízparttól pár percre!

Itt találkozik a régi korok bája a modern világ gyakorlatiasságával. A gondos restaurációnak köszönhetően a belső tér megőrizte a negyed szellemiségét.

Az ingatlan, első osztályú anyagok felhasználásával és a legmagasabb igényeknek megfelelően épül. A festés, hideg és meleg burkolatok, szaniterek, belső ajtók igény szerint választhatók.
Kültéri parkoló kiépítésre kerül telken belül, amely biztonsági feltételeit infra kamerák biztosítják.

Nagypolgári lakás jelleg, modern változatban, precíz kivitelezés.

+ Bővebben

Környék

Balatonlelle a dél-balaton közepén terül el. Budapest felől az M7-es autópályáról a rádpusztai lehajtón, Nagykanizsa felől a Balatonboglári lehajtón lehet megközelíteni.

Ma a Balaton déli partjának kedvelt üdülővárosa és keresett fürdőhelye Balatonlelle.

Látnivalók, a teljesség igénye nélkül:

Napfény strand és élményfürdő a település egyik legnépszerűbb turisztikai attrakciója. A strandon 2008-ban homokos partszakaszt alakítottak ki a tó medréből kikotort homokból, mely tengerparti hangulatot idéz, és a kisgyermekes családok paradicsomává vált már az átadás évében.
Szent István tér, Balatonlelle mediterrán hangulatú központja.
Szalay-kastély: az itt található Afrika múzeum Gróf Somssich Pongrácz híres Afrika vadász trófeagyűjteményét mutatja be.
Római Katolikus templom: Árkay Bertalan műépítész tervezte, érdekessége, hogy ez a déli part egyetlen vörös kőből emelt temploma.
Hadút és Nagyút elágazása: a bazilika e két út találkozásánál állt. Feltételezések szerint mindkettő a római birodalom maradványa.

+ Bővebben

Beruházó

A Gacsó Ház Ingatlan Kft. körültekintően választja meg a beruházókat, akikkel együtt működik. Minden egyes kivitelező több 10 éves referenciával rendelkezik, számos eladott lakás és ház elégedett ügyfele áll mögöttük. minőségi és igényes alapanyagok felhasználása mellett épülnek az ingatlanok. Beruházóink egyedi fizetési konstrukciókkal várják a leendő tulajdonosokat! Készültségi foktól függően és igény szerint egyedi burkolatok választhatók. 

+ Bővebben
Átadás

ÁTADÁS

2019.01

Átadás

ÁRAK

- MFt

Átadás

ALAPTERÜLET

- M2

Átadás

SZOBÁK SZÁMA

- szoba

Itt található ingatlanjaink

GALÉRIA

Sikerünk titka

GACSÓ ISTVÁN
ügyvezető

26 éve dolgozom értékesítőként, 15 évig voltam Magyarország egyik piacvezető autó márkakereskedésének ügyvezető igazgatója. 

2007-ben alapítottam a Gacsó Ház Ingatlan Kft-t, amelynek ügyvezetője és tulajdonosa vagyok. Kiváló és elhivatott ingatlanértékesítő kollégáimmal együtt, több mint tíz éves tapasztalattal a hátunk mögött, minden egyes nap azon dolgozunk, hogy minőségi, személyre szabott szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek, odafigyelve a valós igényekre, magas szintű szolgáltatást biztosítva. A Gacsó Házat -az ügyfelektől kapott visszajelzések alapján- a szakértelem, az elhivatottság, a megbízhatóság, a komplex szolgáltatás és a lendület jellemzi, így lehetünk sokak számára első választás.

    •    több, mint 26 év értékesítési tapasztalat
    •    professzionálisan képzett értékesítő kollégák
    •    személyre szabott szolgáltatások az igények felmérésétől a költözésig
    •    egyedi jutalékrendszer
    •    hitel, biztosítás, energetikai tanúsítvány, jogi háttér