Csopaki Family Residence

Exkluzív kivitelezés

Egyedi kialakítású ingatlanok

Csopaki Family Residence

Csopaki újépítésű ingatlan, mely egész évben lakható! Baráti összejövetelek és a pihenés tökéletes helyszíne. Átadás: 2019. október. Az ingatlan első osztályú anyagok felhasználásával, és a legmagasabb igényeknek megfelelően épül. A külső nyílászárók fokozottan hőszigetelt, 3 rétegű üvegezésű, műanyag kivitelűek. 

Igény szerint emeltszintű szerkezetkész, vagy teljesen befejezett, kulcsrakész lakások is megvásárolhatóak

Kulcsrakész kivitel esetén a festés, hideg- és melegburkolatok, szaniterek, belső ajtók válaszhatók. Korlátozott darabszámban lehetőség van az ingatlanokhoz gépkocsi beállót vásárolni. 

 

+ Bővebben

Környék

Kapcsolódjon ki Magyarország egyik legszebb helyén, ahol a vízpart egy karnyújtásnyira van, és ha az év bármely szakában idelátogat, gyönyörködni fog a táj rabulejtő szépségében. Csopak egy festői környezetben fekvő hangulatos, családbarát település, ahol játszótérrel, tanösvénnyel, stranddal várják az idelátogatókat. Azok, akik az aktívabb kikapcsolódást kedvelik, szintén megtalálják számításainkat, hiszen Csopakon áthalad a Balatont övező kerékpárút.

Ki lett építve egy nyilvános kondipark, és ne feledkezzünk meg a víz szerelmeseiről sem, hiszen a Balatonon számos vízi sportra van lehetőség.

+ Bővebben

Beruházó

A Gacsó Ház Ingatlan Kft. körültekintően választja meg a beruházókat, akikkel együtt működik. Minden egyes kivitelező több éves referenciával rendelkezik, számos eladott lakás, és ház elégedett ügyfele áll mögöttük. Minőségi és igényes alapanyagok felhasználása mellett épülnek az ingatlanok. Beruházóink egyedi fizetési konstrukciókkal várják a leendő tulajdonosokat! Készültségi foktól függően és igény szerint egyedi burkolatok választhatók. 

+ Bővebben
Átadás

ÁTADÁS

2019.10

Átadás

ÁRAK

- MFt

Átadás

ALAPTERÜLET

- M2

Átadás

SZOBÁK SZÁMA

- szoba

Itt található ingatlanjaink

GALÉRIA

Sikerünk titka

GACSÓ ISTVÁN
ügyvezető

25 éve dolgozom értékesítőként, 15 évig voltam Magyarország egyik piacvezető autó márkakereskedésének ügyvezető igazgatója. 

2007-ben alapítottam a Gacsó Ház Ingatlan Kft-t, amelynek ügyvezetője és tulajdonosa vagyok. Kiváló és elhivatott ingatlanértékesítő kollégáimmal együtt, több mint tíz éves tapasztalattal a hátunk mögött, minden egyes nap azon dolgozunk, hogy minőségi, személyre szabott szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek, odafigyelve a valós igényekre, magas szintű szolgáltatást biztosítva. A Gacsó Házat -az ügyfelektől kapott visszajelzések alapján- a szakértelem, az elhivatottság, a megbízhatóság, a komplex szolgáltatás és a lendület jellemzi, így lehetünk sokak számára első választás.

    •    több, mint 25 év értékesítési tapasztalat
    •    professzionálisan képzett értékesítő kollégák
    •    személyre szabott szolgáltatások az igények felmérésétől a költözésig
    •    egyedi jutalékrendszer
    •    hitel, biztosítás, energetikai tanúsítvány, jogi háttér