Gesztenyés lakópark

NYÍLT NAP 12.09-én!

Új építésű lakások

Gesztenyés lakópark

Gyere el NYÍLT NAPUNKRA! Járd be az ingatlant, beszélgess a már ottlakókkal, tekintsd meg referencia lakásunkat és használd ki az akciót! Részletek a helyszínen!

Regisztráció

A lakópark egy 36 lakásos liftes társasház Százhalombatta szívében, kertvárosi környezetben, a Százhalom egészségügyi központ közvetlen szomszédságában. A lakópark lakásai a kényelmet, környezete pedig a nyugodt, pihentető mindennapokat szolgálja.

A projekt gondosan kidolgozott műszaki tartalma prémium minőséget kínál. A tervezés és kivitelezés az ingatlanok értékállóságát korszerű műszaki megoldásokkal és minőségi anyaghasználattal biztosítja, ezért értékállóak, így tökéletesek akár befektetésnek is. Alapja monolit vasbeton alaplemez, a teherhordó szerkezetek: LEIER előre-gyártott vasbeton falpanel és födémpanelből kerülnek megépítésre.

A homlokzati ablakok és erkélyajtók korszerű műanyag, 5 légkamrás profilrendszerből készülnek, 3 rétegű hőszigetelő üveg, gáztöltéssel, külső-belső oldalán fehér színű kivitelben. A főbejárati ajtó alumínium szerkezetű. A homlokzati nyílászáróknál látszó redőnydoboz és lefutó kerül elhelyezésre (műanyag redőnnyel és szúnyoghálóval nyitható ablakok esetén, erkélyajtóra külön megrendelés és térítés ellenében kerülhet szúnyogháló).

A részletekről érdeklődjön tanácsadónknál!

Nádasi Norbert

06-20-2-380-380; nadasi.norbi@gacsohaz.hu 

 

+ Bővebben

Környék

Százhalombatta egy modern Duna-parti kisváros Budapesttől 25 km-re délre található. A város tömegközlekedése igen kedvező! A vasútállomásnál két távolsági busz is megáll, ezek Budapest és Dunaújváros irányába közlekednek, ezen felül Érdről közlekedő helyijáratok kötik össze a városrészeket. Százhalombattáról Budapestre (Kelenföld) pedig ingázó vonatok félóránként közlekednek, lerövidítve az utazás menetidejét (35 perc).

Az M6-os és az M0-ás autópálya viszonylagos közelsége is az itt lakók kényelmét szolgálja, miközben nyugalmukat egyik főút sem zavarja.

Kiváló oktatási és nevelési intézmények, magas szintű egészségügyi ellátás, jó közbiztonság, változatos sportolási lehetőségek, játszóterek, kiemelkedő kulturális események jellemzik.  

Százhalombattán több óvoda, általános- és középiskola, illetve gimnázium várja az itt élő és a jövőben ide költöző gyermekes családokat.

A Százhalom Egészségügyi Központ a lakosság gyógyító-megelőző ellátását, gondozását, diagnosztikai vizsgálatait, foglalkozás-egészségügyi alap-és szakellátását, és emellett, szűrővizsgálatokon keresztül, kiemelt jelentőségű népegészségügyi célokat is szolgáló egészségügyi szolgáltatásokat nyújt.

A Barátság Kulturális Központ színházi előadások, vásárok, zenei rendezvények és klubok helyszíne. Kínálatukban egyaránt helyet kapnak a különböző klubok (nyugdíjas, képzőművészeti és még sok más), civil szervezetek programjai, amatőr művészeti csoportok, tánctanfolyamok, díszelőadások, vetélkedők.

A városi strand 4  medencével, büfével is rendelkező strand és a hozzá tartozó szabadidőközpont számos aktív kikapcsolódási lehetőséget is kínál (tenisz, kézilabda, atlétika, füves labdarúgó pályák). 

A strandolás mellett a vízi sportoknak is lehet hódolni Százhalombattán a Dunának köszönhetően. Több klub és egyesület (kajak-kenu, sárkányhajó) kínál lehetőséget minden korosztálynak az egyes sportágak megismerésére.

+ Bővebben

Beruházó

A Gacsó Ház Ingatlan Kft. körültekintően választja meg a beruházókat, akikkel együtt működik. Minden egyes kivitelező több 10 éves referenciával rendelkezik, számos eladott lakás és ház elégedett ügyfele áll mögöttük. Minőségi és igényes alapanyagok felhasználása mellett épülnek az ingatlanok. Beruházóink egyedi fizetési konstrukciókkal várják a leendő tulajdonosokat! Készültségi foktól függően és igény szerint egyedi burkolatok választhatók. A Hársfaliget lakóparkban az építkezés harmadik üteme zajlik,  a műszaki átadás előtt álló referencia lakások megtekinthetők!

+ Bővebben
Átadás

ÁTADÁS

2022.09

Átadás

ÁRAK

35.5-73.4 MFt

Átadás

ALAPTERÜLET

37.0-75.2 M2

Átadás

SZOBÁK SZÁMA

1-3 szoba

Itt található ingatlanjaink

35.581.500 HUF
Újépítésű, modern lakásokat kínálunk eladásra egy Leier előregyártott betonelemekből épült 4 szintes, 36 lakásos társasházban. Az épület külső hőszigeteléssel rendelkezik, amely biztosítja az energiatakarékosságot és a kellemes hőmérsékletet a lakásokban. A lakások praktikus elrendezésűek és minden lakáshoz tartozik, egy (minimum 6 négyzetméteres) erkély.  
Eladva
Kérem hívjon!
Használja ki az állami támogatásokat és a zöld-hitelt, hogy ebbe a korszerű, környezettudatos társasházban lakjon Százhalombatta kedvelt részén! Az Egészségügyi Központ közelében épülő 34 lakásos, liftes 4 emeletes, új társasház Százhalombatta legkorszerűbb lakásainak kényelmét élvezheti Ön is!   A ház Leier előregyártott betonelemeiből épült, hőszigeteléssel, hangszigeteléssel! A lakások hőszivattyús hűtéssel,...
Eladva
39.000.000 HUF
Most lehetősége van hogy ebbe a korszerű, környezettudatos társasházban lakjon Százhalombatta kedvelt részén! Az Egészségügyi Központ közelében épülő 35 lakásos, liftes, 4 emeletes, új társasház Százhalombatta legkorszerűbb lakásainak kényelmét élvezheti Ön is!   A ház Leier előregyártott betonelemeiből épült, hőszigeteléssel, hangszigeteléssel! A...
Eladva
43.593.000 HUF
Használja ki az állami támogatásokat és a zöld-hitelt, hogy ebbe a korszerű, környezettudatos társasházban lakjon Százhalombatta kedvelt részén! Az Egészségügyi Központ közelében épülő 34 lakásos, liftes 4 emeletes, új társasház Százhalombatta legkorszerűbb lakásainak kényelmét élvezheti Ön is!   A ház Leier előregyártott betonelemeiből épült, hőszigeteléssel, hangszigeteléssel! A lakások hűszivattyús hűtéssel,...
68.500.000 HUF
Miért kell egy tetőteraszos lakásnak 100-200 nm-esnek lennie? Miért ne lehetne egy 2 szobás lakásnak is hatalmas terasza a legfelső szinten?! Hát itt találsz ilyet. Még a jakuzzi és egy kisebb fürdőmedence is elfér (és el is bírja a födém!) ennek a lakásnak a teraszán! Hát nem csodás? Gyere el, nézd meg és szeress bele!   Használja ki az állami...
69.000.000 HUF
Miért kell egy tetőteraszos lakásnak 100-200 nm-esnek lennie? Miért ne lehetne egy 2 szobás lakásnak is hatalmas terasza a legfelső szinten?! Hát itt találsz ilyet. Még a jakuzzi és egy kisebb fürdőmedence is elfér (és el is bírja a födém!) ennek a lakásnak a teraszán! Hát nem csodás? Gyere el, nézd meg és szeress bele!   Használja ki az állami támogatásokat, hogy ebbe a korszerű, környezettudatos társasházban lakjon Százhalombatta...
73.414.000 HUF
Használja ki az állami támogatásokat (CSOK, CSOK hitel, ÁFA visszatérítés, stb.) amíg lehet, hogy ebbe a korszerű, környezettudatos társasházban lakjon Százhalombatta kedvelt részén! Az Egészségügyi Központ közelében épülő 35 lakásos, liftes 4 emeletes, új társasház Százhalombatta legkorszerűbb lakásainak kényelmét élvezheti Ön is!   A ház Leier...

GALÉRIA

Sikerünk titka

GACSÓ ISTVÁN
ügyvezető

30 éve dolgozom értékesítőként, 15 évig voltam Magyarország egyik piacvezető autó márkakereskedésének ügyvezető igazgatója. 

2007-ben alapítottam a Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft-t, amelynek ügyvezetője és tulajdonosa vagyok. Kiváló és elhivatott ingatlanértékesítő kollégáimmal együtt, több mint tizenöt éves tapasztalattal a hátunk mögött, minden egyes nap azon dolgozunk, hogy minőségi, személyre szabott szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek, odafigyelve a valós igényekre, magas szintű szolgáltatást biztosítva. A Gacsó Házat -az ügyfelektől kapott visszajelzések alapján- a szakértelem, az elhivatottság, a megbízhatóság, a komplex szolgáltatás és a lendület jellemzi, így lehetünk sokak számára első választás.

   

    •    több, mint 30 év értékesítési tapasztalat
    •    professzionálisan képzett értékesítő kollégák
    •    személyre szabott szolgáltatások az igények felmérésétől a költözésig
    •    egyedi jutalékrendszer
    •    hitel, biztosítás, energetikai tanúsítvány, jogi háttér