Pazar panoráma

Budapest, II. kerületében

Osztrák technológiával kivitelezett okos otthonok

II. kerületi okos otthonok

A 2150 m²-es telek alsó harmada sík, majd egy rövid, meredek szakasz után egy nagyobb területen enyhén emelkedik.

A fajlagosan magasabb ráfordítás ellenére, a kivitelező két épületben helyezte el az öt lakást, így egymástól jól elkülöníthető, kizárólagos használatú kertrészt tudtak csatolni négy lakáshoz. A legfelső lakás nappalijából egy nagy méretű, visszahúzott terasz nyílik, a déli benapozású oldalon.

Minden épületszint egy-egy lakáshoz tartozik. Nincsenek falszomszédok.

Az alsó, sík területen elhelyezett, „B” épületben, a földszinti lakás felett egy belső két szintes, négy hálószobás, tágas (némi átalakítással akár két generációs), családi otthon kerül kialakításra, nagy méretű teraszokkal.

Az „A” épület legalsó szintjét a domboldalba süllyesztett teremgarázs képezi, ahol a lakásokhoz tartozó tárolók is helyet kapnak. A gépkocsi beállókhoz az adott lakás mérőórájához rendelt autótöltők kerülnek kiépítésre.

A természetes benapozású lépcsőházban tágas, 8 személyes lift könnyíti meg a felsőbb szintekre jutást.

Műszaki paraméterekről, kivitelezési technológiáról kérés eresén bővebb tájékoztatást adunk!

Annak tudatában, hogy a globális karbon kibocsátás jelentős hányadáért az építőipar és az épített infrastruktúra üzemeltetése a felelős, a kivitelező egy, a 90-es években megjelent, mára világszerte elterjedt Osztrák fejlesztésű technológiát alkalmaz. A személyes komfort szempontjai mellett az akusztikai és hőtani adottságok, a légminőség, a természetes anyag megjelenése a belső élettérben, mind fontos kritérium volt.

+ Bővebben

Környék

Kikapcsolódásra és sportolásra az erdős, parkos környezeten túl, jónéhány népszerű létesítmény nyújt lehetőséget a környéken.

A közvetlen és a tágabb környék is bővelkedik kiváló vendéglátóhelyekben. Oktatási-, és gyermekfelügyeleti intézmények, nemzetközi iskolák széles választéka mellett bevásárlásra, és egyéb napi ügyek intézése is kiváló lehetőségek adottak.

Az utca a közepénél el van zárva az autóforgalomtól, így az épületünk felé eső részére csak az hajt be, aki oda jön. Az éjszakai busz megállója néhány percnyi sétára, található, de könnyen elérhető kijelölt kerékpárúton is.

Autóval a városba irányuló forgalom már két sávon, ütemesen halad a reggeli csúcs időszakban is.

+ Bővebben

Beruházó

A Gacsó Ház Ingatlan Kft. körültekintően választja meg a beruházókat, akikkel együtt működik. Minden egyes kivitelező több 10 éves referenciával rendelkezik, számos eladott lakás és ház elégedett ügyfele áll mögöttük

Jelen projekt kivitelezője egy családi vállalkozás, több, mint 30 éve foglalkozik lakóingatlan fejlesztéssel és értékesítéssel. Kezdetben magas minőségű családi villákat építettek, későbbi munkáik között egyaránt található többszáz lakásos lakópark és kis lakásszámú, exkluzív igényeket kielégítő társasház is.

Minden épületünk tervezésénél – illetve már a telek kiválasztásánál is – feltétlen szem előtt tartják az általános igényeknek való megfelelést. A készültség függvényében cserélhető anyagok széles választékát biztosítják. Nyitottan állnak egyéni elképzelések megvalósításához. Figyelemmel kísérik és - kellő körültekintés mellett - előszeretettel alkalmazzák a legújabb technikai fejlesztéseket.

+ Bővebben
Átadás

ÁTADÁS

2025.06

Átadás

ÁRAK

247.5-497.7 MFt

Átadás

ALAPTERÜLET

83.0-147.0 M2

Átadás

SZOBÁK SZÁMA

3-5 szoba

Itt található ingatlanjaink

247.500.000 HUF
CSENDES, ZÖLD ÖVEZET ÚJ ÉPÍTÉSŰ TÁRSASHÁZBAN LEGFELSŐ LAKÁS DÉLI TÁJOLÁSÚ NAGY TERASSZAL FRISS LEVEGŐ, A TERMÉSZET MELLETT HŐSZIVATTYÚS HŰTÉS-FŰTÉS OKOS OTTHON   A 2. kerület patinás, csendes utcájában épülő társasház legfelső szintjén eladó egy két hálószobás lakás, nagy méretű, déli fekvésű terasszal.   HŰTÉS-FŰTÉS:...
335.500.000 HUF
CSENDES, ERDŐS KÖRNYEZET FRISS LEVEGŐ, PANORÁMA SAJÁT, INTIM KERT 368 M2 DNY-I TÁJOLÁS OKOS OTTHON 3 ÉS 4 HÁLÓSZOBÁS KIALAKÍTÁS IS MEGOLDHATÓ! HŐSZIVATTYÚS HŰTÉS-FŰTÉS PRÉMIUM BEÉPÍTETT ANYAGOK TEREMGARÁZSHELY, TÁROLÓ   A II. kerület, csendes természet közeli, patinás utcájában eladó, egy új építésű, nagy méretű, déli benapozású privát...
497.750.000 HUF
CSENDES, ERDŐS KÖRNYEZET NINCS FALSZOMSZÉD PANORÁMÁS SAJÁT, INTIM KERT 419 M2 DNY-I TÁJOLÁS OKOS OTTHON AJÁNDÉK 65 M2-ES PADLÁSTÉR 1,9 M FELETTI BELMAGASSÁGGAL KÉT GENERÁCIÓSSÁ ALAKÍTHATÓ BELSŐ LIFT MEGOLDHATÓ PRÉMIUM BEÉPÍTETT ANYAGOK   A II. kerület, csendes természet közeli, patinás utcájában eladó, egy új építésű, különálló,...

GALÉRIA

Sikerünk titka

GACSÓ ISTVÁN
ügyvezető

30 éve dolgozom értékesítőként, 15 évig voltam Magyarország egyik piacvezető autó márkakereskedésének ügyvezető igazgatója. 

2007-ben alapítottam a Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft-t, amelynek ügyvezetője és tulajdonosa vagyok. Kiváló és elhivatott ingatlanértékesítő kollégáimmal együtt, több mint tizenöt éves tapasztalattal a hátunk mögött, minden egyes nap azon dolgozunk, hogy minőségi, személyre szabott szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek, odafigyelve a valós igényekre, magas szintű szolgáltatást biztosítva. A Gacsó Házat -az ügyfelektől kapott visszajelzések alapján- a szakértelem, az elhivatottság, a megbízhatóság, a komplex szolgáltatás és a lendület jellemzi, így lehetünk sokak számára első választás.

   

    •    több, mint 30 év értékesítési tapasztalat
    •    professzionálisan képzett értékesítő kollégák
    •    személyre szabott szolgáltatások az igények felmérésétől a költözésig
    •    egyedi jutalékrendszer
    •    hitel, biztosítás, energetikai tanúsítvány, jogi háttér