POMÁZI NYUGALOM, SZENTENDREI PEZSGÉS

A kultúra, és az aktív pihenés központja egy karnyújtásra

Újépítésű ikerház, lakás

Pomáz és Szentendre

Újépítésű ikerházak most még leköthetőek bevezető áron! Pomázon csak a garázsnál érintkező ikerház eladó! Rugalmas fizetési konstrukció, CSOK igényelhető! Referencia munkák megtekinthetők! A hideg és meleg burkolatok, szaniterek, belső ajtók igény szerint válaszhatóak. Külső teherhordó falak: Porotherm 30-as K téglából készülnek, 10 cm-es DÜFA dryvit rendszer szigeteléssel. A fűtésről és a meleg vízellátásról kondenzációs gázkazán gondoskodik. 
Szentendre különböző városrészeiben, nagyon jó infrastrukúra mellett kínálunk szintén ikerházakat, melyek kivitelezési paraméterei megegyeznek a fentiekkel.

Környék

Pomáz Budapesttől 2,37 km-re északra, Budakalász és Szentendre szomszédságában helyezkedik el, a Pilis hegység kapuja. 

Szentendre a Dunakanyar kapujában, a Visegrádi-hegység és a Duna találkozásánál, a Szentendrei-szigettel szemben, gyönyörű természeti környezetben található. Budapest irányából könnyen megközelíthető autóval, HÉV-vel, autóbusz- és sétahajó-járatokkal. Kedvelt kirándulóhely, nyári időszakban számos kikapcsolódást nyújt, bicikliúttal a Duna partmellett, színházi és koncertprogramokkal várja a település lakóit. Elsősorban művészetével és kultúrájával ragadja magával a látogatót. Amennyiben Szentendrén szeretne élni családjával, közel a központhoz, busz és hév állomáshoz, tekintse meg kínálatunkat!

Beruházó

A Gacsó Ház Ingatlan Kft. körültekintően választja meg a beruházókat, akikkel együtt működik. Minden egyes kivitelező több 10 éves referenciával rendelkezik, számos eladott lakás és ház elégedett ügyfele áll mögöttük. Minőségi és igényes alapanyagok felhasználása mellett épülnek az ingatlanok. Beruházóink egyedi fizetési konstrukciókkal várják a leendő tulajdonosokat! Készültségi foktól függően és igény szerint egyedi burkolatok választhatók. 

Átadás

ÁTADÁS

2017.09

Átadás

ÁRAK

47.7-49.7 MFt

Átadás

ALAPTERÜLET

156.5-173.7 M2

Átadás

SZOBÁK SZÁMA

4-5 szoba

Itt található ingatlanjaink

47.700.000 HUF
Pomázon  a kedvelt Orlovácon modern és stílusos kétszintes, teraszos, kertkapcsolatos, csak garázsnál érintkező ikerház épül ! +MODERN STÍLUS +156,53 NM +DUPLAKOMFORT +KIVÁLÓ TÉRKIALAKÍTÁS +KÉTSZINT +GARÁZS (18,31) +CSAK GARÁZSNÁL ÉRINTKEZŐ KÖZÖSFAL +KÜLÖN KERTRÉSZ (260NM) +CSOK IGÉNYELHETŐ +RUGALMAS FIZETÉSI ÜTEMEZÉS +MEGBÍZHATÓ, LEINFORMÁLHATÓ...
Kedvencnek jelöl

Pomázon Orlovácon Új Építésű Ikerház !

49.700.000 HUF
Pomázon  a kedvelt Orlovácon modern és stílusos kétszintes,  teraszos ,  kertkapcsolatos, csak garázsnál érintkező ikerház épül ! +MODERN STÍLUS +DUPLAKOMFORT +173,7 NM ALAPTERÜLET +KÉTSZINTES +KIVÁLÓ TÉRKIALAKÍTÁS +D-i TÁJOLÁS +GARÁZS (21,12NM) +CSAK GARÁZSNÁL ÉRINTKEZŐ KÖZÖS FAL +KÜLÖN KERTRÉSZ (260NM) +CSOK IGÉNYELHETŐ +RUGALMAS FIZETÉSI...

GALÉRIA

Sikerünk titka

GACSÓ ISTVÁN
ügyvezető

24 éve dolgozom értékesítőként,15 évig voltam Magyarország egyik piacvezető autó márkakereskedésének ügyvezető igazgatója. 

2007-ben alapítottam a Gacsó Ház Ingatlan Kft-t, amelynek ügyvezetője és tulajdonosa vagyok. Kiváló és elhivatott ingatlanértékesítő kollégáimmal együtt, közel tíz éves tapasztalattal a hátunk mögött, minden egyes nap azon dolgozunk, hogy minőségi, személyre szabott szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek, odafigyelve a valós igényekre, magas szintű szolgáltatást biztosítva. A Gacsó Házat -az ügyfelektől kapott visszajelzések alapján- a szakértelem, az elhivatottság, a megbízhatóság, a komplex szolgáltatás és a lendület jellemzi, így lehetünk sokak számára első választás.

    •    több, mint 24 év értékesítési tapasztalat
    •    professzionálisan képzett értékesítő kollégák
    •    személyre szabott szolgáltatások az igények felmérésétől a költözésig
    •    egyedi jutalékrendszer
    •    hitel, biztosítás, energetikai tanúsítvány, jogi háttér