Tranzakció adatok

Státusz: Eladó
Azonosító (ID): 360151003-414
Ingatlan ára: 54.500.000 HUF
Elérhetőség: +36-70-658-7471

Az ingatlan értékesítője

Szarka Pál

Szarka Pál

Gacsó Ház Ingatlaniroda és Hitelközpont

Üzenet a hirdetőnek:

Megosztás

Alapadatok

Elhelyezkedés:
Budapest VIII.
Tranzakció típusa:
Eladó
Főkategória:
lakás
Alkategória:
tégla
Lakóterület:
64.41 m2
Szobák száma:
3
Építés éve:
2021
Átadás éve:
2021.05
Épület emelet száma:
6
Ingatlan emelete:
1. emelet
Tájolás:
Észak-Nyugat
Víz:
bevezetve
Csatorna:
bevezetve
Gáz:
nincs adat
Villany:
bevezetve
Telefon:
bevezetve
Fűtés:
hőszivattyú (hűtő - fűtő)
Parkolás:
teremgarázs beállóhely vásárolható
Lift:
van

Jellegzetességek

Belső jellemzők:
Világos
 
Biztonsági rendszer
 
Klíma
 
Internetkapcsolat
 
Lift
 
Biztonsági felügyelet
 
Kaputelefon
 
Csendes
 
Légkondicionált
 
Kábel TV
Környezet:
Strand/Fürdő a közelben
 
Iskola a közelben
 
Posta a közelben
 
Csendes úton
 
Kórház a közelben
 
Bank a közelben
 
Rendezett környék
 
Gyógyszertár a közelben
 
Park a közelben
 
Bolt a közelben
 
Templom a közelben
 
Játszótér a közelben
 
Rendelőintézet a közelben
 
Fitness center a közelben
 
Óvoda a közelben
 
Bevásárlóközpont a közelben
Közlekedés:
Buszmegálló a Közelben
 
Villamosmegálló a közelben
 
Metrómegálló a Közelben
Külső jellemzők:
Kerti világítás
 
Terasz
 
Erkély
 
Parkosított kert
 
Játszópark
 
Tároló
 
Körbejárható ház
 
Térburkolat
 
Garázs automata kapuval
 
Rendezett kert

Leírás

Tökéletes helyszín, nyugodt környék, mindenhez közel!!

- AZONNAL KÖLTÖZHETŐ

- TÖKÉLETES HELYSZÍN, NYUGODT KÖRNYÉK

- MINDENHEZ KÖZEL

- HŐSZIVATTYÚS RENDSZER, MINIMÁLIS KÖLTSÉGGEL

- SZEMÉLYRE SZABOTT FIZETÉSI ÜTEMEZÉS

 

TÖKÉLETES HELYSZÍN – NYUGODT KÖRNYÉK, MINDENHEZ KÖZEL

 

Egy új lakás vásárlása során örök nehézséget jelent a választás egy csendes, kertvárosi környék és a nyüzsgő belváros közelsége között.

 

Jellemzően kétszintes, több mint százéves védett épületekből, nyugodt, tiszta utcákból, békés családi házakból áll. A nagyrészt zsákutcákkal övezett, csökkentett forgalmú, ősfás környék igazi gyöngyszem a dinamikusan fejlődő főváros forgatagában.

 

A hamarosan 10 milliárd forint állami támogatásból megújuló Népliget tökéletes lehetőséget nyújt munka utáni, vagy hétvégi sportoláshoz, családi piknikekhez.

 

 

HŐSZIVATTYÚS RENDSZER, AKÁR 75% MEGTAKARÍTÁS!

 

Egy új építésű ingatlantól az ember elvárja, hogy rendkívül takarékos legyen és felkészüljön a jövő energetikai megoldásaira.
Nálunk az összes lakás hűtéséről, fűtéséről, meleg víz előállításáról hőszivattyús rendszer gondoskodik, mely nyáron kellemesen hűvös levegőt, télen pedig meleget generál, miközben negyedannyi az energia költsége, mint a hagyományos fűtési rendszereknek. Nem kell a homlokzatot elcsúfító klímadobozok megjelenésétől tartani. A beépítésre kerülő csúcsminőségű, Mitsubishi Electric típusú hőszivattyús hűtő-fűtő egységek nem korlátozzák a lakás bútorozhatóságát és nem generálnak erős légbefújást, csupán keringetik az akár helyiségenként változó, kívánt hőfokú levegőt. A gépi szellőző rendszerbe épített szűrők allergénektől mentes, tiszta levegővel látják el a lakást, így nem csak a felsőbb szintek ablakaiból kitekintve érezheti a budai hegyekben magát.

 

SZERZŐDÉSKÖTÉS, FIZETÉSI FELTÉTELEK, PROJEKTFINANSZÍROZÁS

 

Amennyiben megtalálta nálunk a megfelelő ingatlant, megállapodunk a vásárlás menetéről, részleteiről, ingatlan szakjogász partnerünk előkészíti az adás-vételi szerződés tervezetét, mely áttekintés és az esetleg felmerülő kérdések tisztázása után aláírásra és ügyvédi ellenjegyzésre kerül. Az építkezés befejezését követően és a használatba vételi engedély jogerőre emelkedése után megtörténik az albetétesítés, vagyis a vásárolt ingatlanelemek a vevők tulajdonába kerülnek.

A fizetési feltételek személyre szabottak, akár a 20-80%-os konstrukciót is el tudjuk érni. Hitel közvetítő partnerünk díjmentesen segít megtalálni az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot a piacon. Kérjük, elérhetőségeinken jelezzék ez irányú igényüket!
Az épület bankhitelből épül. Az Ön által befizetett összegek, egészen a lakás birtokba adásáig, egy zárolt bankszámlán lesznek, így Ön semmilyen kockázatot nem vállal.

 

 

MINŐSÉGI ANYAGOK

 

Egy ingatlan fontos tulajdonsága az értékállóság. Akár magunknak, gyermekeinknek vagy befektetési céllal vásároljuk, azt szeretnénk, hogy évtizedek múltán is megfeleljen az elvárásoknak, üzemeltetése gazdaságos legyen, ezáltal örömmel használható saját célra, vagy adott esetben könnyen és jó áron értékesíthető, bérbe adható.

Az értékállóságot a jövőbe mutató műszaki megoldások megfontolt alkalmazása mellett, a lakások, lépcsőházak és egyéb funkciójú terek átgondolt, kényelmes kialakítása, továbbá az I. osztályú minőségű anyagok szakszerű beépítése biztosítja. Beszállító partnereink széles kínálatából kiváló minőségű burkolatokat, belső ajtókat, szanitereket választhat. Vevőink a fürdőszobáról 3D-s látványtervet kapnak. Felár ellenében exkluzív termékek és kiegészítők kiválasztása is lehetséges.

 

Az ingatlan helyszínének kiválasztása során arra törekedtünk, hogy tökéletes egyensúlyt teremtsünk a városi nyüzsgő életvitel és a békesség, nyugalom, természetes kikapcsolódás közt.

Miért pont ide:

  • 100 méterre található a Népliget, Budapest legnagyobb közparkja, melynek sport-, és rekreációs célú megújulásáról -”Fradiváros” néven – már született kormányzati döntés. A tervek szerint, a meglévő sport komplexumok felújítása mellett nyitott-, és fedett uszoda, továbbá elővárosi vasútállomás is létesül a ligetben.
  • Rendkívül csendes, barátságos környék, parkokkal, játszóterekkel.
  • Óvoda, iskola, szolgáltatók, étkezési és vásárlási lehetőségek rövid sétatávon belül. A Lurdy Ház bevásárló központ néhány villamos megállóra található.
  • A 3-as metró és a távolsági buszok „Népliget” megállója néhány perc gyaloglásra található, vagy egy megálló a villamossal. Az 1-es villamos és a 99-es busz megállója egy sarokra található az épülettől, éppen olyan távol, hogy forgalmuk nem zavaró.

 

REMÉLEM FELKELTETTEM ÉRDEKLŐDÉSÉT, HÍVJON BIZALOMMAL HÉTVÉGÉN IS!!

 

Szívügyünk az otthonod! 

 

Egy ingatlannak mérete és ára van. Az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen - ezért az értékbecsléstől a birtokbaadásig végigkísérünk az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyél.  

 

Szarka Pál

0670/658-7471

szarka.pal@gacsohaz.hu

 

Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft.
INGATLAN  HITEL  BIZTOSÍTÁS

 

 

Helyiségek

amerikai konyhás nappali
Alapterület: 26 m2
Dimenziók: -
Tájolás: -
fürdőszoba (káddal)
Alapterület: 4.05 m2
Dimenziók: -
Tájolás: -
fürdőszoba (zuhanyzóval)
Alapterület: 3.9 m2
Dimenziók: -
Tájolás: -
közlekedő
Alapterület: 7.77 m2
Dimenziók: -
Tájolás: -
szoba
Alapterület: 10.87 m2
Dimenziók: -
Tájolás: -
szoba
Alapterület: 9.65 m2
Dimenziók: -
Tájolás: -