Tranzakció adatok

Státusz: Eladó
Azonosító (ID): 360151069-706
Ingatlan ára: 99.000.000 HUF
Elérhetőség: +36-20-2380-380

Az ingatlan értékesítője

Nádasi Norbert

Nádasi Norbert

Gacsó Ház Ingatlaniroda és Hitelközpont

Üzenet a hirdetőnek:

Megosztás

Alapadatok

Elhelyezkedés:
Szabadegyháza
Tranzakció típusa:
Eladó
Főkategória:
ház
Alkategória:
családi ház
Lakóterület:
131 m2
Telek mérete:
1812 m2
Szobák száma:
5
Építés éve:
2011
Ingatlan állapota:
újszerű
Épület emelet száma:
1
Ingatlan emelete:
földszint
Ingatlan szint száma:
egyszintes
Tájolás:
Nyugat
Kilátás:
kertre néző
Tetőtér:
nem beépíthető
Víz:
bevezetve
Csatorna:
bevezetve
Gáz:
bevezetve
Villany:
bevezetve
Fűtés:
gáz (cirkó)
Parkolás:
garázs épületen kívül
Lift:
nincs
Akadálymentes:
részben
Csere is érdekli:
nem

Jellegzetességek

Belső jellemzők:
Klíma
 
Amerikai konyha
 
Gépesített
 
Világos
 
Beépített szekrény
 
Jacuzzi
 
Csendes
 
Redőny
 
Beépített konyhabútor
 
Internetkapcsolat
 
Bútorozott
Környezet:
Templom a közelben
 
Erdőhöz/Zöldövezethez közel
 
Park a közelben
 
Iskola a közelben
 
Rendezett környék
 
Csendes úton
 
Óvoda a közelben
 
Vidéki táj
 
Gyógyszertár a közelben
 
Posta a közelben
 
Bolt a közelben
 
Játszótér a közelben
Közlekedés:
Autóút a közelben
 
Vasútállomás a közelben
 
Buszmegálló a Közelben
Külső jellemzők:
Fúrt kút / Ásott kút
 
Autóbeálló (kerten belül)
 
Rendezett kert
 
Kertkapcsolat
 
Térburkolat
 
Fém kerítés
 
Kültéri medence
 
Garázs automata kapuval
 
Terasz
 
Automata kapu
 
Körbejárható ház

Leírás

Eladó Szabadegyházán ez a gyönyörű 4 hálószobás, duplakomfortos, 131 nm-es családi ház!

Fejér megyében, félúton Dunaújváros és Székesfehérvár között, egy dinamikusan fejlődő községben 1812 nm-es telken található ez a modern, 4 hálószobás, duplakomfortos családi ház. Már az ingatlan megközelítése is sejteti, hogy a környék ideális helyszín családoknak, a főúttal párhuzamos, forgalomtól távoli utcában a házak a közelmúltban épültek, főleg kisgyermekes családok lakják, akik barátságosak, segítőkészek, kiváló a közösség, ahol a gyerekek együtt játszanak és átjárnak egymáshoz.   

 

A ház kívülről egy hagyományos földszintes családi ház benyomását kelti, de a lakásba belépve egy modern, ízléses otthont találunk! Az előszobából jobbra a mozi-szobába jutunk, mely jelenleg nagyszülők szobájaként funkcionál, tartozik hozzá egy zuhanyzós fürdőszoba, és abból nyílik a háztartási helyiség. Ez a lakóegység nem csak szülői hálóként, de akár privát lakrészként is használható, nagyszülőnek vagy fiatalfelnőtt családtagnak!

Az előszobából az izgalmas fagerendás nappali és az étkező képe fogad, a velük közös légtérben lévő konyha a kamra mögött bújik meg. Már itt felfedezhető nemcsak a lakás szépsége, de praktikuma is! A nappaliból jutunk a sokszögletű közlekedőbe, innen nyílnak a hálószobák és a nagyobbik fürdőszoba. A nappaliból jutunk a 30 nm-es fedett teraszra, mely a család életének központja a nyári hónapokban.

 

A teleket két nagyobb részre osztották, mely formájában és funkciójában is elkülönülnek. Az udvart is két részre osztja a ház, a méretes előkertben nem csak a virágoskertnek jutott hely, de még egy külön gépkocsibeálló is van. A telket és a házat épített falkerítés, és 2 darab kovácsoltvas elektromos kapu határolja. A második kaputól vezet be az út a hátsó udvarhoz, mely kb. 500 nm-es, itt található az 50 nm-es dupla állásos garázs (mellékhelyiséggel, zuhanyzóval), valamint a 7,5x4,5 méteres medence! A hátsó kertben kutya kennel, gyümölcsös, és egy 200 m2-es terület van mely magasított kerítéssel rendlekezik, alkalmas elkülönített teniszpályának vagy kerti veteményesnek, stb.

 

A ház még rengeteg aprósággal lepi meg a figyelmes szemlélőt, például az izgalmas gerendázat a nappaliban, a mozi-szoba fekete falai, a lakásban az ide tervezett és épített bútorok, a kétszemélyes Wellis pezsgőfürdő a nagyobbik fürdőben, ugyanitt hely a zuhanyzó létesítéséhez, a két távirányítású kovácsoltvas nagykapu, leander-sor a kert előtt, stb.

 

Megpróbáltuk megmutatni a képeken házról amit lehet, de ha szeretné érezni az otthon értékét, jöjjön el és nézze meg személyesen!

 

Helyiségek:      nappali+étkező (35,4 nm), konyha (7 nm), kamra (3,1 nm), 4 hálószoba (16,2 nm, 13 nm, 10,7 nm és 11 nm), előszoba (4 nm), közlekedő (7,7 nm), 2 fürdő (8,6 nm és 5,4 nm) háztartási helyiség (6,2 nm), fedett terasz (31 nm) és garázs (50 nm).

 

A ház 2011-ben porotherm 38-as téglából épült, melyen 10 cm hőszigetelés van, a külső nyílászárók műanyagok elektromos redőnnyel, szúnyoghálóval. Fagerendás födém, kontyolt tető antracit színű bramac betoncserép borítással. A fűtést Ariston gáz cirkó biztosítja padlófűtéssel, hűtő-fűtő klíma kiegészítéssel. A nappaliban és a szobákban szalagparketta, a többi helyiségben igényes járólap burkolat van.

 

Szabadegyháza egy modern, élhető 2000 lakosú község Fejér megyében, félúton Székesfehérvár és Dunaújváros között, csak 20 km-re a Velencei tótól! Az utóbbi két évtizedben a Hungrana Kft. szeszgyárának köszönhetően dinamikus fejlődés kezdődött. Kialakult egy modern intézményhálózat, iskola, óvoda, bölcsöde, művelődési ház, gyógyszertár, vezetékes ivóvíz, gáz, telefonhálózat, szennyvízcsatorna-rendszer. Korszerű világítás, szilárd útburkolat, parkosított közterületek, rendezett utcák jellemzik a falut. Nevezetességei a Nedeczky-Griebsch Kastély és az Arborétum. Egyre több vállalkozás telepszik meg, ennek elősegítésére alakította ki az önkormányzat az ipari zónát. Közvetlen buszjárat Székesfehérvárra és Dunaújvárosba (mindkét irányba 30 perc az út), a vasútállomásról közvetlen vonat Budapest Déli pályaudvarra.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft.

INGATLAN/HITEL/BIZTOSÍTÁS

 

Az ingatlanoknak mérete és ára van, az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen! Mi ezért - az értékbecsléstől a birtokbaadásig - végigkísérünk az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyél!

 

SZÍVÜGYÜNK AZ OTTHONOD!

 

Irodáink:

 

1163 Budapest, Veres Péter út 39.

2440 Százhalombatta,  Erkel Ferenc körút 1. (üzletsor)

 

Hívj bizalommal: Nádasi Norbert +36-20/2-380-380, nadasi.norbi@gacsohaz.hu