Szigetszentmárton - lakópark

saját kertrész

új építésű sorházi lakások

Új építésű sorházi lakások

Szigetszentmártonban, az idilli Ráckevei-(Soroksári)- Duna-ág menti rendezett és kellemes sváb település lakóparkjában található az épülő ingatlan. Jelenleg az alapozásnál tart az építkezés.

A sorházi lakások két szintesek, jó elosztásúak, mindegyik lakás saját különálló kertrésszel rendelkezik.

- a 304 m2-es telekel rendelkező 1-es lakás ára: 63.900.000 Ft

- a 129 m2-es telekel rendelkező 2-es lakás ára: 60.900.000 Ft

- a 222 m2-es telekel rendelkező 3-as lakás ára: 62.900.000 Ft

A ház mindkét szintjére terveztek fürdőszoba-mellékhelyiséget a kényelmesebb és élhető elrendezés érdekében.

Minden sorházi lakáshoz 12 m2-es terasz tartozik, amely az amerikai-konyhás nappaliból nyílik. A földszinten a tágas nappalin kívül még egy 9 m2-es szoba, egy tárolóhelyiség és egy fürdőszoba-wc is található. Az emeleten 3 hálószoba, egy gardrób és egy második fürdőszoba-wc lesz kialakítva.

Az ingatlan fűtése gáz cirkó készülékekkel, radiátor leadókkal fog működni. 3 rétegű hőszigetelt műanyag nyílászárók kerülnek beépítésre.

+ Bővebben

Környék

Néhány utcányira található a helyi szabadstrand, 2 utcával arrébb található a helyi jónevű két tannyelvű (német-magyar) általános iskola, a faluban található bölcsőde és óvoda is, közel vannak a boltok, a HÉV-megálló, a buszmegálló és a helyi csárda és bisztró. A településen van benzinkút, orvosi ügyelet, gyógyszertár és posta is.

Jó választás a természetet kedvelőknek, a környéken lehet túrázni, bringázni, a vizisportok szerelmeseinek a Duna közelsége számtalan lehetőséget kínál, horgászat, SUP és kajak-kenu túrák, szabadstrand.

A Ráckevei-(Soroksári)- Duna-ág mentén található, ahol a település arculatának meghatározó, tájképvédelmi szempontból kiemelten kezelendő területe áll. A természeti értékekben bővelkedő, páratlan szépségű vizes élőhely olyan természeti tőke, melyet a település az üdülés, idegenforgalom és rekreáció számára hasznosít. A település itteni, keleti határát képező Ráckevei(Soroksári)-Duna-ág kedvező természeti adottságai, zsilipekkel szabályozható vízforgalma számos rekreációs igény (üdülés, vízisportolás, horgászás, fürdőzés) kielégítését teszi lehetővé. A terület vonzereje a vízfelületek szemet-lelket gyönyörködtető nyugtató hatásában rejlik.

+ Bővebben

Beruházó

A Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft. körültekintően választja meg a beruházókat, akikkel együtt működik. Minden egyes kivitelező több 10 éves referenciával rendelkezik, számos eladott lakás és ház elégedett ügyfele áll mögöttük. Minőségi és igényes alapanyagok felhasználása mellett épülnek az ingatlanok. Beruházóink egyedi fizetési konstrukciókkal várják a leendő tulajdonosokat!

+ Bővebben
Átadás

ÁTADÁS

2022.12

Átadás

ÁRAK

57.9-57.9 MFt

Átadás

ALAPTERÜLET

105.0-105.0 M2

Átadás

SZOBÁK SZÁMA

4-4 szoba

Itt található ingatlanjaink

57.900.000 HUF
UTOLSÓ SZABAD ÚJÉPÍTÉSŰ SORHÁZI LAKÁS HIHETELEN ÁRON! NE MARADJ LE RÓLA! 57,9 millió, 105 nm lakótér, terasszal, kerttel! BEFEJEZETT ÚJÉPÍTÉSŰ INGATLAN!   Eladó egy 105 m2-es újépítésű 2 szintes középső sorházi lakás 129 m2-es saját kerttel Szigetszentmártonban! Szigetszentmártonban, az idilli Ráckevei-(Soroksári)- Duna-ág menti rendezett és kellemes sváb település lakóparkjában található az épülő...

GALÉRIA

Sikerünk titka

GACSÓ ISTVÁN
ügyvezető

29 éve dolgozom értékesítőként, 15 évig voltam Magyarország egyik piacvezető autó márkakereskedésének ügyvezető igazgatója. 

2007-ben alapítottam a Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft-t, amelynek ügyvezetője és tulajdonosa vagyok. Kiváló és elhivatott ingatlanértékesítő kollégáimmal együtt, több mint tizenöt éves tapasztalattal a hátunk mögött, minden egyes nap azon dolgozunk, hogy minőségi, személyre szabott szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek, odafigyelve a valós igényekre, magas szintű szolgáltatást biztosítva. A Gacsó Házat -az ügyfelektől kapott visszajelzések alapján- a szakértelem, az elhivatottság, a megbízhatóság, a komplex szolgáltatás és a lendület jellemzi, így lehetünk sokak számára első választás.

   

    •    több, mint 29 év értékesítési tapasztalat
    •    professzionálisan képzett értékesítő kollégák
    •    személyre szabott szolgáltatások az igények felmérésétől a költözésig
    •    egyedi jutalékrendszer
    •    hitel, biztosítás, energetikai tanúsítvány, jogi háttér