KÖRPANORÁMA

Ősfás telek

5 lakásos luxus társasház

XII. Kerületi körpanoráma

Orbánhegy egyik legszebb, 2246 m2 -es ősfás telkén épülő 5 lakásos épületben, közvetlenül fejlesztőtől panorámás lakások eladók.

A lakások elvehetetlen körpanorámával rendelkeznek a Citadellára, a városra, valamint a Széchenyi hegyre.

Minden lakás egyedi gépszettel rendelkezik! Jelenleg még van mód a belső elrendezés átalakítására, az építészeti lehetőségek, szabályok figyelembe vétele mellett.

A lakások átadási határideje: 2022. II. negyedév

+ Bővebben

A környék

A város budai oldalának középső, főképp hegyvidéki területein fekszik. Az erdővel borított területek ma is sokak kedvelt kirándulóhelyek. Egyik legkedveltebb: Normafa, amely a városban egyedülálló természeti érték, a Budai Tájvédelmi Körzet része, kisgyermekes családok kedvence is, mert itt található egy állatsimogató is. A kerület elhelyezkedésének köszönhetően számos diplomáciai képviseletnek is helyet ad.

Néhány látnivaló, a teljesség igénye nélkül: Csillagvizsgáló, Bajor Gizi Múzeum, Erzsébet-kilátó, Hegyvidék Galéria

+ Bővebben

A beruházó

A beruházó, illetve kivitelező cég 1991. valamint 1998 -ban alapított vállalkozások, mely cégeknek a jelenlegi projekt a 25. társasház - családi ház projektje.

A Gacsó Ház Ingatlan Kft. körültekintően választja meg a beruházókat, akikkel együtt működik. Minden egyes kivitelező több 10 éves referenciával rendelkezik, számos eladott lakás, és ház elégedett ügyfele áll mögöttük. Minőségi és igényes alapanyagok felhasználása mellett épülnek az ingatlanok.

+ Bővebben
Átadás

ÁTADÁS

2022.07

Átadás

ÁRAK

350.0-579.0 MFt

Átadás

ALAPTERÜLET

116.1-122.5 M2

Átadás

SZOBÁK SZÁMA

4-4 szoba

Itt található ingatlanjaink

Eladva
350.000.000 HUF
Budapest, XII. kerület, kiváló tömegközlekedésű, Orbánhegy egyik legszebb 2246 m2 -es ősfás telken épülő - DNY-i tájolású - 5 lakásos épületben, közvetlenül a fejlesztőtől panorámás lakások eladók.   A lakások elvehetetlen körpanorámával rendelkeznek a Citadellára, városra, valamint a Széchenyi hegyre. A beruházó, illetve kivitelező cég 1991, valamint 1998 - ban alapított vállalkozások, mely cégeknek a Fodor Villa a 25....
579.000.000 HUF
Budapest, XII. kerület, kiváló tömegközlekedésű, Orbánhegy egyik legszebb 2246 m2 -es ősfás telkén, DNY-i tájolású,  5 lakásos épületben, elvehetetlen panorámás, teljes legfelső szinti luxus penthouse lakás, közvetlenül a beruházótól eladó!   A LAKÁS ÖRÖK KÖRPANORÁMÁVAL RENDELKEZIK, A CITADELLÁRA A VÁROSRA, VALAMINT A SZÉCHENYI HEGYRE!!   A beruházó, illetve kivitelező cég 1991, valamint 1998 - ban...

GALÉRIA

Sikerünk titka

GACSÓ ISTVÁN
ügyvezető

28 éve dolgozom értékesítőként, 15 évig voltam Magyarország egyik piacvezető autó márkakereskedésének ügyvezető igazgatója. 

2007-ben alapítottam a Gacsó Ház Ingatlan Kft-t, amelynek ügyvezetője és tulajdonosa vagyok. Kiváló és elhivatott ingatlanértékesítő kollégáimmal együtt, több mint tíz éves tapasztalattal a hátunk mögött, minden egyes nap azon dolgozunk, hogy minőségi, személyre szabott szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek, odafigyelve a valós igényekre, magas szintű szolgáltatást biztosítva. A Gacsó Házat -az ügyfelektől kapott visszajelzések alapján- a szakértelem, az elhivatottság, a megbízhatóság, a komplex szolgáltatás és a lendület jellemzi, így lehetünk sokak számára első választás.

    •    több, mint 28 év értékesítési tapasztalat
    •    professzionálisan képzett értékesítő kollégák
    •    személyre szabott szolgáltatások az igények felmérésétől a költözésig
    •    egyedi jutalékrendszer
    •    hitel, biztosítás, energetikai tanúsítvány, jogi háttér