Tranzakció adatok

Státusz: Eladó
Azonosító (ID): 360151001-402
Ingatlan ára: 400.000.000 HUF
Elérhetőség: +36-20-225-6599

Az ingatlan értékesítője

Gacsó István

Gacsó István

Gacsó Ház Ingatlaniroda és Hitelközpont

Üzenet a hirdetőnek:

Alapadatok

Elhelyezkedés:
Fonyód
Tranzakció típusa:
Eladó
Főkategória:
fejlesztési terület
Alkategória:
ipari terület
Lakóterület:
947 m2
Telek mérete:
2013 m2
Ingatlan állapota:
felújítandó
Épület emelet száma:
2
Víz:
bevezetve
Csatorna:
bevezetve
Gáz:
bevezetve
Villany:
bevezetve
Csere is érdekli:
igen

Jellegzetességek

Környezet:
Vízhez közel
 
Rendezett környék
 
Vidéki táj
 
Park a közelben
 
Strand/Fürdő a közelben
Közlekedés:
Vasútállomás a közelben
 
Autóút a közelben
Külső jellemzők:
Autóbeálló

Leírás

130 méterre a Balatontól!

Fonyód a déli partvidék legkedveltebb települései közé tartozik. Számos rendezvénynek ad otthont nem csak nyáron, még a téli időszakban is, ilyen például a Kolbász Fesztivál, mely országos érdeklődésnek örvend. Nevezetességei – a teljesség igénye nélkül – a Fácános parkban található Fonyódi Palánkvár, várhegyi Széplátó, Fonyódi Múzeum és a Villa Galéria. Látogatott az igényesen kialakított üzletsora, piaca. A Présház étterem közel 200 éves épületben kapott otthont, a helyi népi építészetnek állít emléket. A fonyódi Petőfi Sportegyesület több mint kétszáz taggal működő városi sportegyesület, labdarúgó és atlétikai pályával, minden teremsport űzésére alkalmas térrel, kondicionáló teremmel, a Balaton-parton vízisport-teleppel várja a sportolni vágyókat. 

Ezen a gyönyörűen rendezett, élettel teli kis városban kínálunk eladásra egy befektetésnek is alkalmas épületegyüttest, melynek hasznosítása több célnak is megfelel. 

Az Árpád sétány, vízpart közelében (130m) található több mint 2000 négyzetméteres telken egy L alakú, kétszárnyú üdülőkomplexum, mely beruházást követően akár 940 négyzetméter hasznos terület értékesítését rejti magában. Megvalósíthatósági és kivitelezési tervek apartmanok létesítését tartalmazzák, társasházi formában.

Jelenleg is meglévő épület egy 1970-ben épült üdülőkomplexum, mely „A” épületszárnyában lakószobák, „B” épületegységében konyha került kialakításra, és ezeket összekötő közlekedő. Az átalakítás során tervezett 18 lakásból 9 földszinti és kertkapcsolatos, egységenként 40-60 nm-esek. A „B” épületszárny adottságait figyelembe véve az abban épülő ingatlanok galériázhatóak. Erre könnyűszerkezetes ráépítéssel további apartmanok kialakítása lehetséges, valamint egy közös panoráma tetőterasz emelné a komplexum vonzerejét. A téli kihasználtság miatt szauna-világ kialakítása mérlegelendő.

Eladási ár: 400.000.000 Ft + Áfa (27%)

További információkért keressen bizalommal. 

 

Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft.
INGATLAN  HITEL  BIZTOSÍTÁS

Irodáink:

1163 Budapest, Veres Péter út 39.
2440 Százhalombatta,  Erkel Ferenc körút 1. (üzletsor)

Hívjon bizalommal: Gacsó István

Szívügyünk az otthonod! 

Az ingatlanoknak mérete és ára van. Az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen - ezért az értékbecsléstől a birtokbaadásig végigkísérünk az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyél.