Tranzakció adatok

Státusz: Eladó
Azonosító (ID): 360151001-402
Ingatlan ára: 400.000.000 HUF
Elérhetőség: +36-20-225-6599

Ingatlan képei

Az ingatlan értékesítője

Gacsó István

Gacsó István

Gacsó Ház Ingatlaniroda és Hitelközpont

Üzenet a hirdetőnek:

Megosztás

Alapadatok

Elhelyezkedés:
Fonyód
Tranzakció típusa:
Eladó
Főkategória:
fejlesztési terület
Alkategória:
vegyes (lakó és ker.)
Lakóterület:
947 m2
Telek mérete:
2013 m2
Ingatlan állapota:
felújítandó
Épület emelet száma:
2
Víz:
bevezetve
Csatorna:
bevezetve
Gáz:
bevezetve
Villany:
bevezetve
Csere is érdekli:
igen

Jellegzetességek

Környezet:
Strand/Fürdő a közelben
 
Vízhez közel
 
Rendezett környék
 
Vidéki táj
 
Park a közelben
Közlekedés:
Autóút a közelben
 
Vasútállomás a közelben
Külső jellemzők:
Autóbeálló

Leírás

130 méterre a Balatontól!

Fonyód a déli partvidék legkedveltebb települései közé tartozik. Számos rendezvénynek ad otthont nem csak nyáron, még a téli időszakban is, ilyen például a Kolbász Fesztivál, mely országos érdeklődésnek örvend. Nevezetességei – a teljesség igénye nélkül – a Fácános parkban található Fonyódi Palánkvár, várhegyi Széplátó, Fonyódi Múzeum és a Villa Galéria. Látogatott az igényesen kialakított üzletsora, piaca. A Présház étterem közel 200 éves épületben kapott otthont, a helyi népi építészetnek állít emléket. A fonyódi Petőfi Sportegyesület több mint kétszáz taggal működő városi sportegyesület, labdarúgó és atlétikai pályával, minden teremsport űzésére alkalmas térrel, kondicionáló teremmel, a Balaton-parton vízisport-teleppel várja a sportolni vágyókat. 

Ezen a gyönyörűen rendezett, élettel teli kis városban kínálunk eladásra egy befektetésnek is alkalmas épületegyüttest, melynek hasznosítása több célnak is megfelel. 

A vízpart közelében (130m) található több mint 2000 négyzetméteres telken egy L alakú, kétszárnyú üdülőkomplexum, mely beruházást követően akár 940 négyzetméter hasznos terület értékesítését rejti magában. Megvalósíthatósági és kivitelezési tervek apartmanok létesítését tartalmazzák, társasházi formában.

Jelenleg is meglévő épület egy 1970-ben épült üdülőkomplexum, mely „A” épületszárnyában lakószobák, „B” épületegységében konyha került kialakításra, és ezeket összekötő közlekedő. Az átalakítás során tervezett 18 lakásból 9 földszinti és kertkapcsolatos, egységenként 40-60 nm-esek. A „B” épületszárny adottságait figyelembe véve az abban épülő ingatlanok galériázhatóak. Erre könnyűszerkezetes ráépítéssel további apartmanok kialakítása lehetséges, valamint egy közös panoráma tetőterasz emelné a komplexum vonzerejét. A téli kihasználtság miatt szauna-világ kialakítása mérlegelendő.

További információkért keressen bizalommal. 

Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft.
INGATLAN  HITEL  BIZTOSÍTÁS

Irodáink:

1163 Budapest, Veres Péter út 39.
2440 Százhalombatta,  Erkel Ferenc körút 1. (üzletsor)

Hívjon bizalommal: Gacsó István

Szívügyünk az otthonod! 

Az ingatlanoknak mérete és ára van. Az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen - ezért az értékbecsléstől a birtokbaadásig végigkísérünk az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyél.